Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine ..

Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine ..

Ege » Manisa » Alaşehir
700₺
  • 700₺
    Ege » Manisa » Alaşehir
Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine ..
 
Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine .. Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine .. Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine .. Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine .. Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine .. Full otomatik kuluçka makinaları Bütçeye göre sipariş üzerine ..
Yeterki Siz isteyin, Sizi de usta ellerden Tam otomatik bir makina sahibi yapalım. Kendi Civcivlerinizi Kendiniz Çıkarın (%96 Netice, Döllü yumurtalar için) Nemlendirme sıcaklık (0.1) ve çevirme mekanizması (istediğiniz saat aralıklarıyla siz isteyin biz belirleyelim) kurulu olarak ve denemiş şekilde teslim edilecektir. makinalar itinalı olarak elde yapılmaktadır. ve garantili parçalar kullanılmıştır. Yumurtalarını döşe, suyunu doldur, Fişini Tak ve 21 gün sonra civcivlerini topla. Ciddi alıcılar irtibat kurabilirler. Alışverişin yanı sıra tecrübe açısından her türlü danışma ve Destek satış sonrası da devam edecektir. Ayrıca Bütçeye uygun ve kaç adet yumurtalık isteniyorsa o şekilde sipariş alınır(Konuşalım anlaşalım). Kuluçka makinası malzemeleri için gereken parça (higrostat termostat nem nozülleri, donanım, Hazır çevirme mekanizmaları cihazları isteyen arkadaşlara temin edilir. Makinalarımız Keklik sülün bıldırcın kaz ördek ve her türlü anne bakımına muhtaç olmayan kanatlıların yavru çıkışına müsaittir. Ufak Bir ayarlama ile, her türlü kanatlı hayvan yumurtası çıkartabilirsiniz. Ayrıca Denizli , pleymut (plymouth çil) , Brahma , Hıbrıt Cinsi Döllü Tavuk yumurtası temin edebilirsiniz. Belirtilmiş olan fiyat 400 Yumurta Kapasiteli Makina için Baz alınmıştır. Arayın Görüşelim 7/24 arayabilirsiniz...!
  • #3738191
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.