Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe

Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe

Marmara » İstanbul » Maltepe
900₺
  • 900₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe
 
Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe Full eşyalı her şey dahil kiralık oda - istanbul Maltepe İdealtepe
EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. İdealtepe mahallesinde Maltepe Bağdat Caddesine çok yakın her şey dahil (faturalar ve aidat vs. ) şeklinde kiralanır. EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. - Minimum kiralama süresi 4-5 aydır. EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. - Bir aylık kira bedeli: Çift kişilik odadır 900 TL'dir. - Mutfak, Banyo, Lavabo ortak kullanim alanıdır. EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. - Odalar dayalı döşeli, full eşyalıdır. - 24 saat sıcak su ve doğal gaz ısınma sistemi Limitsiz kablosuz internet bağlantısı Merkezi ısıtma sistemi Yatak, masa, wardrobe, elektrik süpürgesi, çamaşır makinası, bulaşık makiası, fırın, fritöz vs. evdeki eşyalar arasındadır. EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. - Elektrik, internet ve su faturası belirtilen ücrete dahildir. - Genç profesyonel bayan uygundur. - Bayan öğrencilere uygundur. EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. - Bazı önemli noktalara uzaklıklar: ** Bağdat Caddesi - 2 DAKİKA ** Kadıköy - 25 DAKİKA ** Maltepe - 15 DAKİKA ** Maltepe University - 30 DAKİKA ** Marmara University - 20 DAKİKA ** Yeditepe University - 30 DAKİKA ** İstanbul Ticaret University - 15 DAKİKA EV BAYAN EVİDİR SADECE BAYANLARA KİRALANIR. GOOGLE MAP KONUMU: https://www.google.com/maps/place/40%C2% B056'24.8%22N+29%C2%B007'08.4%22E/@40.94 0214, 29.118998, 19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0 Güz veya yaz dönemi farketmeden odalarımız her sezon kiralamaya uygundur. Soru ve görüşleriniz için lütfen bize ulaşın; Tlf:+ facebook.com/roomist sayfasına mesaj atabilirsiniz Bütün açıklamalar yazıyor gerekli olmadığı sürece aramayınız.
  • #4118620
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.