Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu

Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu

Doğu Anadolu » Malatya » Malatya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Doğu Anadolu » Malatya » Malatya
Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu
 
Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu Fındık, Fıstık, Badem, Kayısı, Şeftali ve Ceviz kabuğu
Fındık Kabuğu Fındık Kabuğu, fındık ürününün kırım işlemlerinden sonra tane ile kabuk malzemenin birbirinden ayrışması sonucunda meydana gelen odunsu sert bir malzemedir. Fındık kabuğu söylem bakımından düşünüldüğünde fındık harmanı sonrasında fındık tanesinin kabuktan ayrılması sonrasındaki posa malzemesine de fındık kabuğu denilmektedir. Bizim burada anlatmak istediğimiz fındık kabuğu ise yakacak malzemesi olarak kullanılan fındık kabuğu temel malzemesidir. Fındık işletmelerinde makineler den ayrıştırılan fındık sonrasında meydana gelen fındık özünün ayrışması sonrasında çıkan fındık kabuğu yakacak olarak kullanılmaktadır.Fındık kabuğu son zamanlarda talep açısından yüksek , ısı verimliliği açıcısından çok verimlidir.Bu sebeple fırınlar , besi çiftlikleri gibi sanayi kuruluşları tarafından çok tercih ediliyor.Yılda size çok büyük tasarruflar sağlıyor. Sipariş:Abdullah Yeli Fındık Kabuğu ve Çevreye Etkisi Yakıt ve yakacak sektöründe yerini alan fındık kabuğu bir çok alternatif yakacak arasında hem çevresel sebeplerden dolayı hem de ekonomik olması herkes tarafından tercih edilmesini sağladı. Fındık kabuğu işlenildikten sonra çuvallanarak satışı hazırlanır , istenen adres sevkiyat ve nakliyesi tarafımızca yapılmaktadır.Detaylı bilgi ve toptan fiyatları için bizimle iletişime geçiniz.
  • #3969396
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.