FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ

FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ

Ege » Manisa » Manisa
6.000₺
  • 6.000₺
    Ege » Manisa » Manisa
FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ
 
FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ FULL ÇALIŞAN MUHABBET KÜMESİ
Merhabala arkadaşlar, Özelsektörde çalıştığımızdan yeterince ilgilenemiyoruz..Çok vaktimizi alıyor. full çalışan %40 ingiliz + %40 kırık + %20 yerli muhabbet kuşlarımızın olduğu kümesimiz tüm mlzemeleri ile satılıktır. 9 çift jumbo tepeli hint bülbülü ve yavruları vardır. 7 adet 10 lu göz 3 adet 8 li göz 1 adet 8 göz büyük salma 1 adet küçük salma muhabet üretimi için tüm malzemeler. toplamda 65 çift kuş vardır. Dükkanımız manisa merkezde 70 m2 olup garaj kutup çay bahçesine 40 metre mesafededir. 240 lira kirası vardır. İstenirse alan arkadaş dükkanda aynen devam edebilir. Dükkanın güvenlik sistemi vardır. Pazarlık sünnettendir. İlgilene arkadaşlara şindiden hayırlı olsun.
  • #3752524
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.