FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla

FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla

Ege » İzmir » Foça
120.000₺
  • 120.000₺
    Ege » İzmir » Foça
FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla
 
FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla FOÇA, Kozbeyli'de satılık 2500 m2 tarla
İZMİR FOÇA İLÇESİ, YENİ FOÇA BELDESİ'NE YAKIN, "İKİNCİ ŞİRİNCE" OLMAYA ADAY VE "DİBEK KAHVESİ"YLE ÜNLÜ KOZBEYLİ'DE, MERKEZE 7-8 dakika uzaklıkta (500 metre), 2500 M2 TARLA SATILIKTIR. ESKİ BİR RUM-OSMANLI KÖYÜ OLAN KOZBEYLİ'DE GEDİZ ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN 50 TAŞ EV ve ESKİ RUM MEYHANESİ'NİN RESTORASYONU YAKINDA BAŞLAYACAK. "İkinci Selçuk-Şirince adayı Kozbeyli" ve "Kozbeyli Restorasyon" haberlerini Google'dan araştırabilir, ayrıca ilgili fotoğraflardan yararlanarak tarlanın yerini google Earth'tan görebilirsiniz. Tarla "Sınır Dere"nin öbür yakasındadır ve bu bölgenin imarı yoktur. ANCAK, KOZBEYLİ KÖYÜ'NÜN köy statüsü kalkarak büyükşehir belediye sınırları içine alındığından, yakında MAHALLE olarak statü kazanacak. MART 2014'TEN SONRA bu statü kesinlik kazanarak imar çalışmalarına başlanacağı yolunda duyumlar var. Ancak ne zaman olur bilemem. ZATEN imar geldiği anda, değerini 3'e katlayacağı için tarlanın SATIŞINI İPTAL EDECEĞİM. MART 2014'E KADAR SATILIKTIR. Tarlanın kadostro yoluna uzaklığı 120 m.'dir. Diğer tarla sahipleriyle uzlaşarak tarlalarımızdan terk usulüyle yol oluşturma, kadostro yoluna bağlanma, yolu tapu kadostroda paftasına işletme çalışmamız sürüyor. Tarlada ŞU AN su ve elektrik yoktur. (Adı üstünde "Tarla", arsa değil). SU ve ELEKTRİĞE UZAKLIĞI 120 m. civarındadır. Şebeke suyu istemeyenler 3-4 m'den kuyu suyu çıkarabilir. (Dağın eteğinde ve civarda yer yer sazlık olduğundan su bakımından zengindir). Kozbeyli, Restorasyonla birlikte ileride yoğun bir turizm merkezi olacak. İster yatırım amaçlı, ister mini bir çiftlik olarak, ileride isterseniz turizm amacıyla kullanabilirsiniz. TARLADA, çapı 2-3 m. olan 800 YILLIK iki adet ZEYTİN ağacı vardır. 5 metrelik çift kanatlı demir kapısı, köşebentlerden tel örgü direği ve gergi teli yapılmış, tel örgü takılmaya hazır haldedir. TOPRAK AÇISINDAN oldukça verimlidir. ARAZİ DÜZDÜR. BELLİ YERLERİNDEN GENCELLLİ AÇIKLARINDAKİ DENİZİ GÖRMEKTEDİR. Etrafı açık olduğundan insana özgürlük, ferahlık duygusu veriyor. DOĞA MANZARASI ÇOK GÜZELDİR: Ön taraf köye ve köyün üstündeki ormanlık alanın tepesindeki rüzgar güllerini görmekte, Sol tarafı zeytin ağaçlarıyla çevrili. Sağ taraf DENİZİ görmekte. Arka taraf ise dağ-orman manzaralı. "NOT: YILBAŞINDAN SONRA SATIŞ FİYATI DEĞİŞECEKTİR" demiştim. Nisan 2014'ten sonra Kozbeyli'nin mahelle olacağı ve tarlanın RESMİ YOLUNUN AÇILACAĞI KESİNLEŞTİ. Bu nedenle 97 bin tl olan fiyatı güncelledim.
  • #3668586
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.