FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI

FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI

İç Anadolu » Konya » Karatay
15.000₺
  • 15.000₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI
 
FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI FETİH CADDESİNDE ACİL SATILIK İŞLEYEN AKVARYUMCU DÜKKANI
askerlikten dolayı yeni açtığım ve buna karşın müşteri tutmaya başlamış dükkanımı acele devren satıyorum.ister üretim hane yapın ister satış aylık 2000 ortalama cirosu mevcut şuan için yeni olmasına karşın. içindeki malzemeler; 1 adet ofis masası - 1 adet patron koltuğu- 2 adet misafir koltuğu 6 katlı akşap raf - 1 adet merkezi blower hava motoru ve hava tesisatı - 4 adet 400 litrelik şişme havuz 4x4 16 adet 80x40x35cm akvaryum arka fonlarıyla ve ahşap desenli kapaklı rafları ile birlikte 2 adet iki katlı ahşap kapaklı 2 metrelik show akvaryum 2 adet 120x50x50h raflı üretim akvaryumu 1 adet 750 tl değerinde HP laptop 4 adet yine aynı raflı kapaklı 45x30x35h akvaryum seti 6 çift muhabbet kuşu aylık 750 tl gibi bi rakam getiriyor yavrularının satışı ayrıca dükkanın içinde yem dekor bitki ilaç malzeme kafes kuş kum fanus vs olarak 5000 tl değerinde malzeme mevcut ve yine ayrıca net olarak balık olarak da 3000 tl lik balık mevcuttur çift yönlü kaplama reklam ve tabela mevcut dükkanda ayrıca alttan ısıtma olduğu için aylık 150 tl ye ısıtmak mümkün ve yine ayrıca dükkanın kirası temmuza dek ödenmiştir.NOT:DÜKKAN İŞ YAPMADIĞI İÇİN DEĞİL CEZA ALDIĞIMDA BAKAMAYACAĞIM İÇİN SATIYORUM DAHA 3 AYLIK DÜKKAN OLMASINA KARŞIN NET 2000 GÖRÜP GEÇİYOR BİLE POST VE FİŞLERİMDE MEVCUTTUR.AMME DAVASI NEDENİYLE SATMAK ZORUNDA KALDIĞIM İÇİN SATIYORUM HERŞEY DAHİL 15.000 TL YE CEKETİMİ ALIP CIKACAĞIM DÜKKANIMIN HİÇBİR ŞEKİLDE BORCU DERDİ YOKTUR VE SEMT TAHMİN EDİLEMEYECEK KADAR BONKÖR MÜŞTERİLERE SAHİPTİR. BONDURUMU MEVCUTTUR ÜRETİM İÇİN GAYET MÜSAİTTİR BİRAZ ALT YAPI YAPTIM FAKAT BANA NASİP OLMAYACAKMIŞ SANIRIM. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN ASKERE GİDENE DEK DE YARDIMCI OLABİLİRİM ALIM SATIMDA. DEĞERİNDE ARAÇLADA TAKAS OLABİLİR. MESAJLA ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
  • #4151803
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.