FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ

FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ

Marmara » Sakarya » Sakarya
15.000€
  • 15.000€
    Marmara » Sakarya » Sakarya
FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ
 
FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ FAST FOOD ORTAKLIGI KAZANMA GARANTİLİ
UZMAN DÖNER VE KÖFTE USTASI FAST FOOD ZİNCİRİ İÇİN ORTAKLAR YURT DIŞI TERCÜBELERİMİZLE TÜRK FAST FOOD LEZZETLERİNİ TÜRKİYE VE BALKANLARDA BİR DÜNYA MARKASI YARATMAK İSTİYORUM, AYNEN Mc Donalds gibi benim ile bu mücadeleyi verebilecek ortaklar arıyorum. İlk yıl İstanbul, İzmir, Ankara, Trakya & Akdenizbölgesinde 5 Adet şübe acılacaktır. Balkanlarda ise ilk şb Belgrad da açılacaktır. Ciddi girişimci bay/bayan arkadaşların kendilerini tanıtıcı meillerini bekliyorum. Herkese kesinlikle cevap verilecektir. İlk yatırım Tutarı 30.000 TL . Kar payı 3 ayda bir dagıtılacak ve işin başında duran arkadaşa da maaş verilecektir. Bu şartlarda kazanmak isteyen arkadaşların İVEDİcevaplarını bekliyoruz. Daha fazla detay için 7/24 araya bilirler. İlgilenenlerin irtibata geçmeleri önemle rica olunur. KF GROUP Kadir KURU GSM : Viber Meil : kuruoglufood@gmail.com www.facebook.com/kuruoglu.bakliyat NOT 10 KG ET DEN , 18 KG İSKENDER DÖNER, KÖFTE Yİ KENDİ BAHARAT KARIŞIMLARIMLA SOYA, KİMSAYAL MADDE VE SAKATAT KULLANMADAN YAPABİLİRİM, BUDA BİZİM KARIMIZI ARTIRIR REKABET EDEBİLİR OLURUZ.
  • #4117887
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.