Evlere ağda hizmeti (Ankara)

Evlere ağda hizmeti (Ankara)

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Evlere ağda hizmeti (Ankara)
 
Evlere ağda hizmeti (Ankara) Evlere ağda hizmeti (Ankara) Evlere ağda hizmeti (Ankara) Evlere ağda hizmeti (Ankara) Evlere ağda hizmeti (Ankara)
25 yıllık tecrübe ile bayanların hizmetindeyiz... Hemen randevu al... https://www.facebook.com/guzellik uzmani 25 yılık bir tecrübe ve alanıyla alakalı bakanlıklarca verilen bütün sertifikilara sahip olan işletmemiz 1990 yılından beri güzellik uzmanlığı ve kuaförlük alanında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Bir çok ünlü isime, dizi oyuncularına, siyasi meslek mensuplarına, kamu kuruluş ve özel nitelikteki şirket çalışanlarına, ileri gelen tv kanal haber spikerlerine yıllarca hizmet vermiş olup, hala da bu hizmetin içerisindebir kuruluş olmanın gururunu yaşamaktayız... Salonumuza gelmeye fırsatı olmayan hamilelere, hastalara, evde tedavi gören müşterilemize, ileri yaştaki müşterimize, tesettürlü bayanlara, küçük çocuklu bayanlara ve çalışan bayanlara hizmeti evlerine götüren bir sistem yarattık. Evde ağda, manikür, pedikür, yüz alımı, kaş tasarımı, tırnak batık alımıgibi işlemlerimiz profesyonel ve sertifikalı çalışanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir. Ayrıca ileri yaştaki müşterilerimize saç kesimi ve dip boyası işlemlerinide gerçekleştiriyoruz. Profesyonel saç kesimi ve boya işlemleri yalnızca evdegerekli araç gereçlerin kullanım zoruluğu yüzünden sadece salonumuzda yapılmaktadır. Ankara evlere ağda, ankara evlere manikür, ankara evlere pedikür, ankara tırnak batık alımı, ankara ucuz ağda, ankara ucuz manikür, ankara en iyi kaş alımı, ankara en iyi kaş tasarımı, ankara evlere güzellik uzmanı hizmeti, ankara eve kuaför, Ankarada evlere ağda
  • #4135302
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.