Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal

Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
3.000₺
  • 3.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal
 
Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal Eskişehirde sahibinden satılık orijinal kangal
Dişi ve erkek olmak üzere 2 tane sivastan gelme orijinal kangallarımız satılıktır.9 aylıktır.koyunculuk yapmak icin aldıgım köpeklerimiz kısmet olmadıgı icin bahcemde bakmaktayım.cok akıllılar.bekci köpegide olabilir fakat sürüde durmalarını tavsiye ederim.alıcıların pişman olmayacaklarından eminim.telefon:Not:pazarlık payı vardır.resimler 2 ay önceki resimlerdir.şuan daha cok büydüler.çiftti: 2si 3 milyardır. tanesi 1.500 e denk geliyor.eskişehirin köylerindende alıcılar gelebilir.
  • #3971990
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.