Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği

Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
380.000₺
  • 380.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği
 
Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği Eskişehir Tepebaşı tavuk çiftliği
SATILIK TAVUK ÇİFTLİĞİ 25.000 kapasiteli TAM OTOMATİK RUHSATLI KREDİYE UYGUN ESKİŞEHİR Merkez Kavacık girişinde(ESKİŞEHİR MERKEZE 15 KM) 1.680m2 kapalı toplam4.250m2 alana sahip , istenirse yanındaki bahçeye 35.000 kapasiteli yeni bir kümes yapımına müsait.(2000 metre karede YÜZ ADET HER ÇEŞİTTEN MEYVE AĞACI AĞAÇLAR ÜÇ YAŞINDA VE MEYVE VERMEKTEDİR.) 25.000 tavuk kapasiteli tam otomatik yem(12 TON YEM SİLOSU-ALTI SIRA YEMLİK YEDİ SIRA SULUK), sulama, havalandırma, ısıtma, soğutma sistemlerine sahip(hepsi son sistem full el değmeden). Derin su sondajı (sn 4 litre), ayrıca 2 kazma su kuyusu vardır(kesinlikle su sıkıntısı olmaz ), tam otomatik 35 kwa'lık jeneratör mevcuttur, ANA YOLA SIFIR 50M ÇEPHELİ (RESİMDE DE GÖREBİLİRSİNİZ) bakımlı, tamamen emniyetli, korunaklı, bakıcı dairesi (60M2) mevcut olup, Ayrıca şahsımın kullandığı daire (75M2) geniş (teras ve ön balkon 20 M2) daire tamamen zevke göre döşenmiş , araç garajı(15M2) ve piknik alanı(100M2) vardır.Çevre düzenlemesi yapılmıştır.(çitlerle çevrili betonlu korunaklı) 350, 000kcal/klori KAHYAOĞLU üflemeli otomatik soba sistemi kurulmuştur.Düşünebileceğiniz her türlü ekipman mevcuttur.Kümes temizliği için araç yıkama makinesi dezenfeksiyon takımları gaz maskeleri vs. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI TARIM MÜDÜRLÜĞÜ ONAYLI KANATLI HAYVANCILIK İŞLETME ÇALIŞMA(RUHSATI) İZNİ ALINMIŞTIR. KREDİYE UYGUNDUR.KREDİ İÇİN HERTÜRLÜ EVRAKI HAZIR. BÜYÜK VE KÜÇÜK BAŞ HAYVAN BAKIMINA VE KREDİSİNE UYGUN not:ŞEN PİLİÇ çalışılmaktadır.Halen aynı şirkete fason üretim yapılmaktadır. TAVUK SEKTÖRÜ İHRACATA AÇILDIĞINDAN KAÇIRILMIYACAK FIRSAT YENİSİNİ YAPMAYA KALKSANIZ HEM BU PARAYA YAPAMAZSINIZ HEMDE BİR SÜRÜ BÜROKRASİ ÇİFTLİKTE KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ MEVCUTTUR. (DÖRT KAMERA İLE İKİ İÇERİSİ İKİ DIŞARISI) HEM İÇERİSİ HEM DIŞARISI GÜVENLİK İÇİN 24 SAAT KAYDA ALINMAKTADIR. SINIFININ EN İYİ KÜMESİDİR.
  • #3966084
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.