Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri

Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri

Marmara » İstanbul » Bağcılar
275₺
  • 275₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri
 
Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri Elektronik Devre Çamaşır Makinesi Duşmaktik Sistemleri
Parayla ve jetonla çalışan otomat sistemleri tam set A'dan Z'ye hazır sistemdir. siz sadece kutunuzu hazırlayın sistme tamamen hazırdır. 220v ilen çalışan tüm sistemlere uygundur. www.atarimakinalari.com www.jetoncu.net Kullanım alanları: parayla çalışan playstation sistemleri parayla çalışan çamaşır makineleri parayla çalışan bilgisayar sistemleri parayla çalışan araç yıkama sistemleri parayla çalışan kahve makineleri otomatları parayla çalışan otomat sistemleri ve oyun makineler jetonla çalışan otomatlar Öğrenci yurtları için ideal olan bu sistem para ve jetonla çalışabilir. İstediğiniz dakikaya ayarlayabilir dakika dolmadan uyarı verir. Öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği otomat sistemidir. Türkiye'nin Her Yerine Kargoya Verilir.
  • #4166920
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.