Eksiksiz Full Akvaryum

Eksiksiz Full Akvaryum

İç Anadolu » Ankara » Mamak
325₺
  • 325₺
    İç Anadolu » Ankara » Mamak
Eksiksiz Full Akvaryum
 
Eksiksiz Full Akvaryum Eksiksiz Full Akvaryum Eksiksiz Full Akvaryum Eksiksiz Full Akvaryum Eksiksiz Full Akvaryum Eksiksiz Full Akvaryum
Merhaba, Akvaryumu İl Dışına Çıkacağım İçin Satıyorum.Acil Satmam Gerekli Akvaryumum 80 lik Bombeli Akvaryum. Yaklaşık 110 Lt. su alıyor. Temiz bir akvaryumdur. Çalışır durumdadır. Su sızdırması falan yoktur. Akvaryum Balıkları: * 2 Adet 20-25 cm Vatoz, * 4 Adet 12-13 cm Beyaz Chiclet, * 4 Adet 12-13 cm Mücevher Chiclet, * 2 Adet 10 cm Frontozaya Benzeyen Bir Tür Chiclet, * 6 Adet 6-8 cm Sarı Prenses Chiclet, * 10 Adet 3-5 cm Frontoza ya Benzer Chicletlerin Yavruları, * 1 Adet Çöpçü 5 cm, Akvaryumumun Lamba(Floresan) Düzeneği Mevcuttur. Akvaryumumun Dış Filtresi Mevcuttur.(1200 lt/h, 25 W 3 Aylık Fiyatı Ulusda 160 TL ) Akvaryumumun Güçlü İç Filtresi Mevcuttur. ( 1050 lt/h , 16 W 3 Aylık Fiyatı Ulusda 35 TL ) Akvaryumumun Çift çıkışlı hava motoru ve 30 cm hava taşı mevcuttur. (Ulusda Fiyatı 15+10 TL) Akvaryumumun Isıtıcısı Mevcuttur. Tüpü patlamayan cinsde olanlardan. Akvaryumumun Otomatik Yemleme makinası mevcuttur ( 3 Aylık Fiyatı Ulusda 35 TL) Akvaryumumun Cam Silme aparatı mevcuttur. Akvaryumumun Derecesi mevcuttur. Akvaryumumda iki adet tül yavruluk mevcuttur. ( Fiyatı 10+10 20 TL) Akvaryumum da Kalın Bir tabaka şeklinde midye kırığı kum ve deniz kabukları ve küp mevcuttur. Akvaryum için dipçek hortumu, dezenfektan ilaçlarım ve yemleri ve daha sayamadığım birçok ekipmanı mevcuttur. Yani eksiksiz bir akvaryumdur. Gerekli olan tüm malzemeleri almıştım. Ek olarak akvaryumu alan arkadaşa, 35 cm lik yavru akvaryumu (15 lt ) da verilecektir. Bu akvaryumun da ayrıca iç filtresi, ısıtıcısı, hava taşı, kumu ve gerekli malzemelri mevcuttur. Resimleri en yakın zamanda ekleyeceğim. Bana mesaj yolu ile veyaNolu telefonumdan ulaşabilirsiniz. Acil olduğu için hemen satmam lazım. Fiyatta pazarlık vardır. Teklifim kısa bir süre için geçerlidir. Nakliyat alıcıya aittir. Arabam olmadığı için yardımcı olamıyorum.Fiyatı kafanıza takmayın acil satmak istiyorum meraklısına daha da ucuza vereceğim. Değerini biliyorsanız fiyatı siz belirleyin.
  • #3125583
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.