Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel

Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel

Karadeniz » Karabük » Safranbolu
650.000€
  • 650.000€
    Karadeniz » Karabük » Safranbolu
Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel
 
Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel
Sahibinden Satilik Efsane Havuzlu Cinoglu Konak-Hotel 200 yıllık geçmişiyle tarihe tanıklık etmiş olan türk mimarisinin ender mirasları arasında bulunan, 2007 yılında restarasyonuna başlanıp 2009 Ekim ayında tamamlanarak misafirlerimizin hizmetine açtığımız EFSANE HAVUZLU CİNOĞLU KONAĞI; 11 oda 40 kişi kapasiteli nezih ve mistik yapısıyla görülmeye değer Safranbolu Konağıdır.Odalarımiz Genis tümü banyolu olup 24 saat oda servisi, kaplosuz internet, uyandırma servisi, sıcak su, TV uydu yayını, ücretsiz otaparkı aynı zamanda 40 kişilik kafetaryası, 60 kişilik yemek salonu, 40 kişilik bahçeli restorantıyla müşteri memnuniyeti başta olmak üzere kalite, güvenilirlik, dürüstlük, ilkesine ve yasalara bağlılık, sorumluluk ve gizlilik ilkeleriyle bağdaşmış bir şekilde Tur acentalali. cok bilgi ögrenmek icin internet sitemizden izleyebilirsiniz. www.cinoglukonak.net Suan Almanyada Kalmakdayim Mümkünse bu Tel:Aramaniz Gerekir.
  • #2986070
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.