ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI

ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI
 
ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI ETLİK HİNDİ ETLİK TAVUK YUMURTALIK TAVUK CİVCİVLERİ SATIŞI
Etlik kanada hindi civcivlerimiz 6 ay içerisinde 25 ila 28 kg et verimi sunar 3 aydan sonra kesilebilir.etlik tavuk civcivlerimiz rooz 308 olup türünün gelişmiş tek ırkıdır. tüm dünyanın kabul ettihi bu ingiliz ırkı dünyada bir numara olarak kabul edilmekte et verimi cok yüksek bir ırk. yumurtalık tavuk civcivlerimiz , pleyhmut , ataks , lohman gibi orjinal ırklardır. ayrıca bünyemizde pekin ördeği , amerikan siyah hindisi, ve organik bakım için köy tavuğu civcivleride mevcuttur AYRINTILI BİLGİ İÇİNBİLGİ İŞLEM TELEFONUMUZDAN BİLGİ ALIP ŞİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ ŞAŞKAN GIDA TİC LMD Ş Tüm besici arkadaşlara kazançlı günler dileriz.
  • #3773473
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.