ESKİŞEHİR DE 4 KATA İMARLI YATIRIMLIK ARSA

ESKİŞEHİR DE 4 KATA İMARLI YATIRIMLIK ARSA

İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
130.000₺
  • 130.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
ESKİŞEHİR DE 4 KATA İMARLI YATIRIMLIK ARSA
 
ESKİŞEHİR DE 4 KATA İMARLI YATIRIMLIK ARSA ESKİŞEHİR DE 4 KATA İMARLI YATIRIMLIK ARSA ESKİŞEHİR DE 4 KATA İMARLI YATIRIMLIK ARSA
Yer eski adıyla Karapınar mahallesi mamuca yolundadır. Haritada bakarsanız karşısında hobi bahçeleri vardır. Hobi bahçelerine uzaklığı 250 metredir. . Yer olarak ana caddeye yakındır. Çevresinde toki konutları mevcuttur. bildiğim kadarıyla ıhlamurkent mah. olarak geçmektedir. 4 kata şuan imarlıdır. (Belediyeden yeni sorguladık 3.4.2015) KAT 30% İMARLIDIR. 9090 ADA PARSEL 3 Dilerseniz odunpazarı belediyesinden ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz. önünden cadde planı çizilmiştir. milas sokak adını vermişler. Ankara da ikamet ettiğimde dolayı ilgilenemiyorum. Daire fiyatına satıyorum. Aciliyetimden dolayı fiyatını 150 binden düşürmek durumunda kaldım. Arsamı uygun bir alıcıya vermek istiyorum. Çevre olarak gelişmekte olan bir yerdir. 25bin ve 35bin arası araçla üstüne takas yapılabilinir. Detaylı yer bilgisi için fotoğrafta bulabilirsiniz.
  • #4007227
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.