ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ

ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ

İç Anadolu » Eskişehir » Osmangazi
300₺
  • 300₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Osmangazi
ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ
 
ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ ESKİŞEHİR ADAKÇI HAYDAR, ADAKLIK KOYUN-KUZU-KOÇ
ADAKÇI HAYDAR ADAKLIK KURBANLIK KOYUN KUZU KOÇ KEÇİ BULUNUR. DİNİ KURALLARA GÖRE VEKALET ALINIP HİJYENİK ORTAMDA USTA KASAPLARCA KESİLİR. ETLER İSTEĞE GÖRE PARÇALANIP POŞETLENİR. KESİM VE SERVİSİMİZ ÜCRETSİDİR. ADAĞINIZ SOSYAL KURUMLARA CANLI VEYA KESİLMİŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR, MAKBUZU ADAK SAHİBİNE VERİLİR. (AŞEVİ, ÇOÇUK ESİRGEME, HUZUR EVLERİ, KURAN KURSLARI YADA KENDİNİZ KAÇ PARÇA DAĞITMAK İSTERSENİZ POŞETLENİP İHTİYACI OLANLARA KİŞİLERE VEREBİLİRSİNİZ. HAYVANLARIMIZ KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ OLUP TAMAMEN ORGANİK, YAYLIM VE KEKİK MALIDIR. FİAATLARIMIZ:300TL-600 TL ARASINDADIR.PAZARLIK SÜNETTİR. ADRES:Büyükdere Mah. Osmangazi Ünv. Tıp Fak. Porsuk Spor Salonu Yakını | ESKİŞEHİR İRTİBAAT:
  • #3819073
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.