ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ

ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ

Marmara » İstanbul » Esenler
20.500₺
  • 20.500₺
    Marmara » İstanbul » Esenler
ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ
 
ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ ESENLER TEKSTİLKENT'TE DEVREN E-TİCARET OFİSİ-2 ADET DOMAİN İSMİ
Merhabalar; Yeni iş kurmak isteyen arkadaşlar için hazır işleyen bir yer ve fiyat olarak uygundur. Esenler, Tekstilkentte bulunan e-ticaret ofisimizi devir edeceğiz. 2 Adet domain ismi vardır, biri toptan diğeri perakende satışlar içindir. www.tedarikcim.com toptan, www.ucuzageldi.com perakende satış yapılmaktadır. n11.com ve da hali hazırda mağazalarımız bulunmaktadır. Her iki domain için Facebook sayfaları mevcuttur. Ürünler Yüklenmiş olup ister toptan ister perakende satış yapılabilmektedir. Özel sebeplerden dolayı devrediyoruz. İlgilenen arkadaşların dikkatine. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
  • #4160293
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.