ERDEK SEVİL APART PANSİYON

ERDEK SEVİL APART PANSİYON

Marmara » Balıkesir » Erdek
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Balıkesir » Erdek
ERDEK SEVİL APART PANSİYON
 
ERDEK SEVİL APART PANSİYON ERDEK SEVİL APART PANSİYON ERDEK SEVİL APART PANSİYON ERDEK SEVİL APART PANSİYON ERDEK SEVİL APART PANSİYON ERDEK SEVİL APART PANSİYON
Tüm Apart dairelerimizde;televizyon, buzdolabı, ortopedik yatak, mutfak araç ve gereçleri, Wi-Fi, uydu alıcısı, kendinize ait banyo tuvalet ve mutfak ile tam sizin istediğiniz rahatlık için her şey düşünülmüştür. Apartlarımızın büyüklüğüne göre değişmektedir. Oda sayılarımız : Her apart 1+1'dir. Sadece genişlik açısından birbirinden farklılardır.Mutfaklarımızdaki mutfak araç gereçleriyle kendi damak tadınıza göre yemek pişirebilirsiniz.Denize 80metre mesafededir.Pansiyonumuz Erdek merkezde olup otobüs firmalarıyla yada kendi özel aracınızla uluşamı oldukça kolaydır.Erdek Sevil Apart Pansiyon, tam donanımlı, kusursuz, aile yapısına uygun, temiz, ferah odalarıyla sizlerin hizmetinize sunulmuştur. Erdek Sevil Apart pansiyon, Erdek şehir merkezinde marketlere, çoçuk parklarına, aile çay bahçelerine, sahile çok yakında bulunmaktadır. Denize sadece 80 metre uzaklıkta olup çok uygun fiyatlarımızla tatilinizi geçireceğiniz, kendi eviniz gibi televizyon, buzdolabı, ortopedik yatak, mutfak araç ve gereçleri, Wi-Fi, uydu alıcısı, kendinize ait banyo tuvalet ve mutfak ile tam sizin istediğiniz rahatlık için her şey düşünülmüş olup Kışın Erdek'teki öğrencilerimize de konaklamaları için hizmet vermektedir.
  • #4194347
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.