EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER **

EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER **

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER **
 
EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER ** EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER ** EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER ** EN IYISI ISTEYENLERE PETBURDA FARKIYLA ** COCKER **
Aileden aileye huyları farklılık gösterir. Ortama uyum gösterir.Eğer genellersek İngiliz Cocker Spaniel tipik olarak sevecen , şefkatlidir ve sadıktır.. Kısmen koruyucudur ve mutlu etmeye isteklidir. Bazıları havlamayı , eşelenmeyi , ön patileri ile i size dokunmayı çok sever . Neşeli , zeki , çevreye kolayca uyum sağlayan bir köpektir.İngiliz Cocker Spaniel saldırgan veya çok utangaç olamaz. Çocuklarla arası çok iyidir.Sişmanlamaya eğilimli oldukları için beslenmelerine özen gösterilmelidir. İngiliz Cocker Spaniel olağanüstü avcılık içgüdüsü ve yeteneğine sahiptir. Çok iyi bir buruna sahiptir. Cocker Spanieller için genellikle temel itaat eğitimi gerekir. Çalıların içlerine ve altlarına kolayca girebilmeleri için üretilmiştir. Dayanıklı oluşu ve yorulmama özelliğiyle tanınır. Çok zor arazilerde gayet rahat hareket edebilir. Avcılığından gelme özelliği ile suya girmeyi çok severler. Amerikan Cockerlara ve İngiliz Springer Spaniellere göre kafaları daha uzun ve daha dardır. Gözleri kahverengi , parlak , yuvarlaktır. Gözlerinde bazen neşeli bazen masum bir ifade yaratır. Kulakları uzun tüylerle kaplıdır ve gözlerle aynı hizadadır .Kulak içleri temizlenmelidir ve gerekirse kulakların iç tarafındaki tüyler kulakların iyi hava almasını sağlamak için tıraş edilmelidir.. Boyunları omuzlara doğru kaslı ve kavislidir.
  • #2576947
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Vanda satılık kangal

    SATILIK SAF KANGAL BİRİ ERKEK BİRİ DİŞİ DİR İSTEYENE VERİLİR HER YERE GÖNDERİLİR ...

  • eskişehirde sahibinden satılık çoban köpeği

    1 aylık ırk garantili süper köpek sahibinden satılık nakit kangal ırkı kangal pa ...

  • satılık golden retriever yavruları

    kaptanpetten özel üretim golden retriever yavruları. yavrularımızın ırk kalitesi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.