EL YAPIMI ATV, BUGGY

EL YAPIMI ATV, BUGGY

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
2.500₺
  • 2.500₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
EL YAPIMI ATV, BUGGY
 
EL YAPIMI ATV, BUGGY EL YAPIMI ATV, BUGGY EL YAPIMI ATV, BUGGY EL YAPIMI ATV, BUGGY EL YAPIMI ATV, BUGGY EL YAPIMI ATV, BUGGY
YAPMAYI PLANLADIĞIM MODELİDE EKTEKİ RESİMLERE EKLİYORUM, FİKİR VEREBİLİR. ZAMANSIZLIK VE YER DARLIĞINDAN DOLAYI SATILIKTIR, ÇOK ÖZENEREK BAŞLADIĞIM HOBİYİ BU SEBEPTEN DOLAYI BIRAKMIŞ BULUNMAKTAYIM, ZERİNDE HONDA 13 HP BENZİNLİ MOTOR MEVCUTTUR (SIFIRI 1200 TL CİVARINDA) ÖZELLİKLERİ Motor tipi 4 zamanlı-üstten valfli-tek silindirli-yatay şaft Çap x strok 88x64 mm Silindir hacmi 389 cm³ Sıkıştırma oranı 8.0:1 Max.çıkış gücü 13BG/3600d/d Net çıkış gücü 11.1 BG Max.tork 2.7kg-m@2500d/dk Ateşleme sistemi Elektronik ateşlemeli Çalıştırma sistemi Otomatik mekanizmalı Hava filtresi Yarı kuru-yağ banyolu- çift elemanlı-siklonik filtre. Yakıt kapasitesi 6.5 litre Yakıt cinsi Kurşunsuz Benzin Özgül yakıt tüketimi 230 gr/BG-h Yağ kapasitesi 1.1 litre Soğutma sistemi Hava soğutmalı Boş ağırlık 31 kg ŞASE KUTU PROFİLDEN İMAL EDİLMİŞTİR. MOTORA BAĞLI 3 İLERİ, BOŞ, GERİ VİTESİ BULUNAN VİTES KUTUSU MEVCUTTUR. HİDROLİK FREN VE DİSKİ MEVCUTTUR. (YERİ HAZIR MONTE EDİLECEK) (250 TL CİVARI ALMIŞTIM) TEKERLEKLER ÖZEL VE ARAZİ TİPİDİR SIFIR VE HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. (450 TL CİVARI ALMIŞTIM) ÖN TAKIM TEKERLEKLER HER BİRİ AYRI BAĞIMSIZ SÜSPANSİYONLUDUR. ARKA TAKIM ÇİFT AMÖRTİSÖRLÜDÜR. ARKA DÜZEN VİTES KUTUSUNDAN HAREKET MİLİNE ÇİFT DİŞLİ VE ZİNCİRLİ AKTARMA YAPAR. DİREKSİYON KUTUSU VE MİLİ TAKILIDIR. EGZOST AUDI DEBRİYAJ, GAZ, FREN PEDALLARI MEVCUT (YERİNE MONTE EDİLECEK) DİREKSİYON MEVCUTTUR (YERİ HAZIR MONTE EDİLECEK) ALAN ŞİMDİDEN HAYRINI GÖRSÜN.
  • #3044496
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.