EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli

EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli

Akdeniz » Antalya » Alanya
500₺
  • 500₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli
 
EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli
EFE 96 kuluçka makinesi 96 yumurta kapasiteli 500 TL Ürün yeni ve ambalajda gönderilir ve 1 Yıl Fabrika Garantili. (Aras Kargo 30 TL ücreti alıcıya aittir ve kapıda ödeme ) OTOMATİK ÇEVİRME SİSTEMLİ DİGİTAL NEM KONTROL GÖSTERGELİ DİGİTAL GÜN SAYACLI DİGİTAL SICAKLIK KONTROL GÖSTERGELİ ŞEFFAF TRANSPARAN ÜST KAPAK SAYESİNDE MAKİNEYİ AÇMADAN YUMURTALARI ÜSTTEN SEYREDEBİLECEĞİNİZ. 96 YUMURTA KAPASİTELİ.. OTOMATİK ÇEVİRME SİSTEMLİ DİGİTAL NEM KONTROL GÖSTERGELİ DİGİTAL GÜN SAYACLI DİGİTAL SICAKLIK KONTROL GÖSTERGELİ Güç kaynağı: 220 ~ 240V, 110V, 50/60Hz. Brüt Ağırlık: 6.5 KG Türkçe kılavuzu içerir Dış Görünüm: Şeffaf Kapak İç Fonksiyonu: Yüksek motor hızı ve tarama hız Ürün Sertifika: CE onaylı Renk: resimdeki Sarı renk Otomatik Çevirme Sistemi DİGİTAL NEM KONTROL PANELİ DİGİTAL SICAKLIK AYARI DİGİTAL GÜN SAYACI ( İLERİ DOĞRU) DİGİTAL ÇEVİRME MOTORU GERİ SAYIM SAYACI ( 2 SAAT GERİYE DOĞRU) GELİŞİM VİYOLLERİ SÖKÜLEBİLİR VE ÇIKIM İÇİN AYNI KABİN İÇİNDE KULLANIM İMKANI.
  • #3952287
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.