EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ

EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ

Marmara » Edirne » Keşan
650.000₺
  • 650.000₺
    Marmara » Edirne » Keşan
EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ
 
EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ EDİRNE KEŞANDA ACİL SATILIK RUHSATLI HAYVAN ÇİFTLİĞİ
Edirne Keşan da tüm izinleri alınmış; (İş bitirme yetki belgesi, yapı kullanım belgesi (iskan izni), İşletme tescil belgesi, Ankaradan Çet raporu, Kombine hayvancılık işletmesi çalışma izni alınmış. Besi damı tapuyu ya işletilmiş. Ayrıca çiftliğin ithalat yetkisi bulunmakta.) Şebeke elektriği ve suyu mevcut. Krediye uygun deniz manzaralı satılık süt üretim çiftliği. İşletmeyılında faaliyete geçmiş. İşletme de besi damı 570 m² + 400 m² padok, 400 m² yem deposu ve 60 m² lojman bulunmakta. Gübre çukuru 60 m3 hacimli. 4.000 balya saman ve 50 ton yem silajı bulunmakta.Hayvanlar için Deleval marka otomatik sulama, Yem kırma makinası, 2 x 8 Deleval marka süt sağım ünitesi, Çiftlikte hali hazırda Hoştayn marka 35 büyükbaş hayvan bulunmakta. Hayvanların dağılımı; 20 sağmal inek ve 15 buzak. İneklerin hepsi gebe. Buzakların 5 adedi dişi 8 ay aralığında 13 erkek buzak ise ortalama 11 aylık.Çiftliğin hemen yanında 20 dönüm arazi yıllığı 300 TL den kiralanamış ve bu yerde hayvanlar için yem ekimi yapılmış durumdadır.Satış nakit ve kredili olabileceği gibi askari 400.000 TL nakit kalanı takas yoluylada yapılabilir. Portföyü görmek istemeniz halinde lütfen randevu alınız.
  • #3109256
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.