Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası

Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
650₺
  • 650₺
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası
 
Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası Dyson dc11 torbasız süpürge dünyanın 1 numarası
Almanyadan 2 tane getirdim, gercekten paraya ihtiyactan satiyorum. cok temiz kullanilmis ve sorunsuz calisiyor.isteyene whatsapptan veya tango'dan video olarak calistigini canli gösterebilirim. kirik catlat hicbir yeri yok sadece normal kullanim izleri var.torbaya hic ihtiyaciniz yok, 1200watt güclü motor, disari katiyyen toz ve koku vermez, alerjisi olanlar icin cok ideal.filitreleri soguk su ile yikamak kafi ve ömür boyu bozulmayan filitrelerdir yenisini almaniza gerek yok.hali icin döven dönen fircasi var, laminat icinde ayri var.fotolarda gördükleriniz ne ler ise onlarin hepsini yollayacagim.süpürge orjinal ingiliz malidir.teleskop borusu her boya göre ayarlanir ve bel agriniz olmaz.materyalleri cok kalitelidir.bir sefer kullanin benim gibi sizde vazgecmeyeceksiniz.motor kömürleri degisimi elinden tamir isi gelen icin cok kolay, zamaninda kömür degisimi motorun bozulmasini önler ve yillarca süpürgenizi kullanirsiniz.(biz en az 15 yildir ayni makinayi kullaniyoruz ve bir sefer kömürünü degistirdim)daha fazla bilgi icin lütfen e-mektup yollayiniz. süpürgenin yeni modelleri 2.000tl den az degil. arastirin karar verin. sadece pesın önce ödeme kabul edebılırım kargo ücretı bana aıt. tabiiki aleti sahsen gelipte pesin ödeyerek alabilirsiniz.hem deneyip alirsiniz. (bana güvenebilirsiniz, yillarca almanya'da ebay'de (gittigidiyorun alman versiyonu)sattim ve aldim, oradaki kullanici ismim (seeleopard2015)binin üzerinde 100% positif puanim var.
  • #4152590
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.