Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste

Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste

Karadeniz » Düzce » Düzce
1.000₺
  • 1.000₺
    Karadeniz » Düzce » Düzce
Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste
 
Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste Doğramalık ve Mobilya Sektöründe Kullanılan Köknar Kereste
Firmamız bünyesinde Mobilya Yapımında, Doğramalıkta vb. alanlarda kullanılmak üzere köknar kereste satışa sunulmuştur. Malzemelerin kalınlıkları 52, 82, 102 mm net ölçülerinde olup genişlik ve uzunlukları muhtelif ölçülerdedir. Malzemeler kuru olup nem değerleri %8-10 arasındadır. Ürünler extra 1. sınıf, 1.sınıf, 2.sınıf, 3 sınıf kalitede tasnif edilmiştir. Ürünler firmamız tarafından %100 garanti kapsamında olup budaksızdır. Ürünler m3 üzerinden fiyatlandırılmıştır.
  • #3998621
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.