Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır

Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır

G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Diyarbakır
75.000₺
  • 75.000₺
    G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Diyarbakır
Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır
 
Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır Diyarbakırda yüksek Cirolu internet kafe devren satılıktır
İnternet Kafemizde 30+2 PC bulunmaktadır. Çiftli Cola Dolabı Su sebili falan eksiksizdir. Eksiksiz bir kafedir. Teknoloji bakımından kusursuzdur. Pcler gayet güçlü cihazlardır. Bilgisayarlara hiç bir güncelleme yapmadan uzun yılar kullanabilirsiniz. Müşteri potansiyeli bölgedeki en iyi kafedir. bir aylık olmasına rağmen çok çok iyi bir cirosu vardır. Kafe bir aylıktır içerdeki tüm ürünler bir aylıktır 23 ay garantisi devam etmektedir. Mekan iki katlıdır yaklaşık oalrak 200 metrekaredi, gayet şık ve lüks bir mekandır. Aynı zamanda içerde bilgisayar yedek parçaları satılmaktadır ve yedek parça satışına müsaittir. Semtin en büyük (Cumartesi Pazarı) pazarının kurulduğu sokaktadır. Bir mutfak, bir tuvalet ve birde yazıhane yapılacak oda üst kattadır. Alt katta 16 üst katta 14 cihaz vardır. Üst kattaki cihazların teknolojisi farklı alt kattakilerin farklıdır. Üst kat genelde oyun için kullanıldığından teknolojisi biraz daha yüksektir. Üst kattaki cihazlar. 10 adet 22"Philips Led Monitör Gerçek 500 watlık kasa Poweri codegen 500 wattır. A4 tech Klavye maus set, 16 Megapiksel A4 tech kamera, Kırılmaz Longitek Kulaklık M5A78L-LE Asus Anakart: Amd FX 4 çekirdekli 12 Mb önbellekli en son teknoloji işlemcisi. Kingstonun HyperX Ramları 1600 mhz lik ramlar. Toplam 4 GB 2*2 dual olan ramlardır. 1000 GB Seagate 64 mb önbellekli sata 3.0 harddisk Ati Saphirenin 1GB HD6850 Ekran kartı 256 bitlik Yüksek teknoloji bir ekran kartıdır. 6 yıl boyunca çıkan birçok oyunu rahatlıkla destekler. Alt Kalttaki Bilgisayarlar 19" Philips LED monitör 350 Wat, Kasa (350 Watlık Power Suply quakedir) A4 tech Klavye maus set, 16 Megapiksel A4 tech kamera, Kırılmaz longitek kulaklık. Asus P8H61 Anakart Asus Ati 1 GB HDbitlik ekran kartı. İntel G630 2.7 GHZ 3 mb önbellekli. Çok işlemcili yeni nesil işlemci (1155 pin) Kingston HyperX 1600 MHZ 2 GB ram 1000 GB Seagate 64 MB önbellekli sata 3 Harddisk AĞ ALT YAPISI: HCS Marka CAT 6 Kablo ( Avrupa ve Türkiyedeki En iyi kablo markası) Codeğen marka altın kaplama Connektörler. Sağlıklı veri Transferleri için Altın kaplama olması avantajdır. Gigabit özellikli bir adet 24 bir adet 16 porthızını destekleyen swich, Swichin 1000 hızını desteklemesi çok önemlidir. Dışarda hiçbir şekilde görünmeyen kablolar çok iyi gizlenmiştir. Ağ Alt yapısı bir kafenin en önemli yapı taşı olduğundan ağ alt yapısı ile ilgili hiçbir masraftan kaçınılmamıştır. Elektrik Tesisatı. HES marka Türkiye ve Avrupanın en iyi elektrik kablosu 4*2.5 TTR kablo kullanılmıştır. Prizler Viko marka çok kalitelidir. DEMİRBAŞLAR. İki kapılı kendi malımız olan içecek dolabı. Arçelik marka su sebili. Arçelik marka İnvertör klima denilen hemen hemen hiç elektrik yakmayan 25 BTU iki adet klima. 5500 tl olan klima. Samsung marka Yazıcı, tarayıcı, fotokopi, fax cihazı. Lazer teknolojidir. 5 adet yedek parça ve gıda rafları raflar. Anamasa, kaliteli sandalyeler ve mutfak dolabı.
  • #3128869
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.