Diyarbakırda devren kiralık yemekevi

Diyarbakırda devren kiralık yemekevi

G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Yenişehir
47.000₺
  • 47.000₺
    G.Doğu Anadolu » Diyarbakır » Yenişehir
Diyarbakırda devren kiralık yemekevi
 
Diyarbakırda devren kiralık yemekevi Diyarbakırda devren kiralık yemekevi Diyarbakırda devren kiralık yemekevi Diyarbakırda devren kiralık yemekevi Diyarbakırda devren kiralık yemekevi Diyarbakırda devren kiralık yemekevi
Diyarbakır'ın en işlek semti Ofis Semtinde Sanat Sokağına 10 mt. mesafede faal durumda Hazır müşterisi olan yemek salonu şehir değişikliği nedeni ile devren kiralıktır. Daire sahibi ile yeniden sözleşme yapılacaktır ve bir memur kefil istenmektedir. İşyerimiz Dicle Sokak Merih Apt. Kat:1 No:8 Diyarbakır adresinde faal durumdadır. İşyerimizin iki girişi bulunmaktadır. Bir girişimiz Şair Sırrı Hanım Sokağa bakmakta, bina girişimizde Dicle Sokağa bakmaktadır. Salonumuzu devir aldığınızda hiçbir masraf yapmadan hemen ertesi gün işe başlayabilirsiniz. Yemek Salonumuz Pazar hariç sabah 08:00, akşam 21:00 arası hizmet vermektedir. Satışlarımız toplu yemekler (şu an hazır olarak hergün 25 kişilik tencerede yemek verilmektedir), salon yemekleri ve paket servisi kapsamaktadır. İşyerimizin toplam kullanım alanı 90 metrekaredir. Alt bahçe düzenlenip kullanıma açılırsa, kapasite artırılabilir. Alt Bahçe Yaz ayları için bulunmaz bir yerdir. Depo olarak kullandığımız bir yiyecek odası vardır. Yiyecek Odası, buzdolapları ve derin dondurucu yiyecek dolu haldedir. Bu vesile ile devir işlemleri yapılıp işyeri teslim edildiğinde hemen ertesi gün hiç bir aksaklık olmadan satışa başlayabilirsiniz. İşyerinin ruhsatı Ev Yemekleri Salonu olarak alınmıştır. İtfaiyeden, sağlıktan ve belediyeden onaylıdır. Bir mutfağımızda büyük aspiratörlü davlumbaz ve baca vardır. Tek tuvalet mevcuttur. 2 mutfak vardır, bir mutfak pişirme, diğer mutfak doğrama ve büyük kapları yıkama için kullanılmaktadır. Salonumuzda 4 kameralık 8 kanallı güvenlik kamera sistemi, 3 gözlü hırsız alarm sistemi, derin dondurucu, 3 adet buzdolabı, 19.000 btu klima, lcd tv, uydu anten, dvd, 2 microdalga fırın, büyük fırın, küçük fırın, dört gözlü ocak, aspiratörlü sanayi tipi davlumbaz bacalı , 2 mutfak, yiyecek deposu, şofben, bulaşık makinası, tabaklar, tencereler, masa örtüleri ve yedekleri, 3 adet fritöz, küçük ev aletleri, bardak, çatal, kaşık, bıçak, büyük çelik kasa, raflar, paketleme ürünleri, masalar, sandalyeler yani kısacası eksiği yoktur.
  • #2670099
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.