Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz

Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz

Ege » İzmir » İzmir
650₺
  • 650₺
    Ege » İzmir » İzmir
Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz
 
Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz Dikiş Makinaları (tekstil) Satılık Juki Yarım otomatik Düz
Elektronik Dikiş makinası almak istiyorum diyorsanız Dogru yerdesiniz. peşinatsız 12 ay kıredi kartına taksitle makine sahibi olun. Türkiye genelinde tekstil dikiş makinaları alım satım yedek parça ve teknik servis ihtiyaçlarınız temin edilir. Türkiyenin bir çok ilinde Uygun fiyatlara 2.el olarak Tekstil Konfeksiyon atölyeleri kurarak bir çok kişilere maddi imkanları doğrultusunda iş imkanı sağladık. Sizde ihtiyacınız dogrultusunda arayın görüşelim. Nurullah Atmaca :
  • #3430256
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.