Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev

Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev

Ege » Aydın » Didim
90₺
  • 90₺
    Ege » Aydın » Didim
Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev
 
Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev Didim ışık sitesinde kiralık tripleks ev
Denize 1, 5 km olmakla beraber, her türlü konfora sahip triplex yazligımızın tam karşısında yüzme havuzu ve sezon boyu açık market mevcuttur. Sezon boyu hizmetinizde olan basket, futbol ve tenis sahaları ayrıca jimnastik parkı bulunmaktadır. Ayrıca bakımlı ve görkemli bir manzara olusmaktadır, sitemiz sakin, temiz ve bakımlı olmaktadır. Her hafta en az 1 defa böcek için genel ilaçlama yapılmaktadır. Girişte sürekli kalan 1 bekçisi ve otomatik bir bariyer bulunmaktadır. Havuz tarafında 2 geniş balkon, 3 oda: 4 adet tek kişilik, 1 adet çift kişilik yataklar ve 2 tuvalet bulunmaktadir. Büyük bir salon, televizyon, salonun yanı sıra büyük bir amerikan tipi mutfak, dörtlü ocagı ve fırını, buzdolabi, ve her türlü mutfak geregi vardir. Banyoda bir çamaşır makinesi bulunmaktadır. Kiralayacak olan şahıslar 6 kisiden fazla olmasına dikkat ederek, evcil hayvan beslenmemektedir. Sitemizin kuralları geregi en az 5 gün kiraya verilir, günlük fiyatı 90 lira. Memnun ve uzun süreli kalırsaniz fiyatta bir anlaşma saglanabilir. Rezervasyonda kapora parası alınmaktadır, iptal edildiginde kapora parası iade edilmemektedir. Rahat ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız, size telefon numaramız: Hafize hanım: Ev numarası:
  • #2105192
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.