Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil.

Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil.

Marmara » Tekirdağ » Çerkezköy
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Çerkezköy
Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil.
 
Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil. Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil. Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil. Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil. Devren satılık gözlükçü. Hastalık nedeniyle acil.
Çerkezköyün En işlek caddesinde ve Özel Çerkezköy Hastanesi karşısında bulunan 3 katlı firmamızı Hastalık nedeniyle devrediyoruz. Tüm çerçeveleri, makinaları, gözlükçü aletleri vs. ile devren satılık Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı.Çerkezköyün diğer Hastahanelerinede yakın. Özellikle RİSK ALMADAN İŞE BAŞLAMAK İSTEYENLERE. Otomatik cam kesme makinası, Fakometre, Nylor Makinesi, Kalıp çıkarma makinası, Gözlük yıkama Makinası, El taşı, Cam parlatma ma......kinası, Diz Üstü bilgisayar, telefon, , yazıcı -fax - fokopi , gözlük stantı, buzdolabı, sıcak soğuk su sebili ufo vs. gözlükçülükle ilgili tüm donanım mevcuttur.Yeterli miktarda gözlük çerçevesi, güneş gözlüğü, kozmetik lens stoğu bulunmaktadır. DEVREN SATILIK (Tüm Donanım + Tüm Emtia ) Ve 3 katlı bir dükkandır. Detaylı Bilgi almak isteyen arkadaşlarımızınnumaralı telefonla irtibata geçmeleri rica olunur.
  • #2752130
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.