Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda

Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda
 
Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda Devren satılık börekçi dükkanı işlek cadde konumunda
Soğanlı meydanında 200 metre aşağısında 100 m2 Börekçi dükkanı. Adres Cumhuriyet mah.Mimar sinan Cd.No:87 bahçelievler Soğanlı da.... Börek Dükanım 15 yıldır faliyete olan bir börekçi dükkanıdır.Dükkanın ileriye dönük potansiyeli yüksek geleçeği parlaktır.Alaçak olan kişinin iyi bir yatırım sonuçunda çok güzel karlar yapaçağına garanti veririm.Çünkü 2 ay 3 ay sonra saoğanlı meydanında Tek börekçi olma özelliğini kazanaçak ve böylelikle cirosu artaçaktır.Dükkanı börekçi dükkanı olarak değilde farklı iş kollarında değerlendirilebilir.Benim sermayem olsaydı hiç devretmez yatırım yapardım ama malesefki bütçem buna şuanda uygun değil.Üçret konusunda dükkanın yerini sizler gördükten sonra görüşme sonuçunda belirleneçektir.
  • #2868857
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.