Devren Satılık çiğ köfte dükkanı

Devren Satılık çiğ köfte dükkanı

İç Anadolu » Ankara » Esertepe
25.000₺
  • 25.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Esertepe
Devren Satılık çiğ köfte dükkanı
 
Devren Satılık çiğ köfte dükkanı Devren Satılık çiğ köfte dükkanı Devren Satılık çiğ köfte dükkanı Devren Satılık çiğ köfte dükkanı Devren Satılık çiğ köfte dükkanı Devren Satılık çiğ köfte dükkanı
Dükkân 4 senelik olup belli oturmus müşteri potansiyeli vardır. Yükseltepe meydan da cadde üzerinde iyi bir konumdadır. Dükkân 250 m2 olup asma kat mevcuttur. Cafe tarzında olduğu için poğaça simit waffle hamburger patates çay kahve her turlu sıcak soğuk içecek ve tatli çeşitleri bulunmaktadır. 100 m aşağıda bi okul 100 m yukarda başka bir okul vardır. Tam arka sokakta yeni yerleşim rezidans lar mevcuttur. Sürekli gelişmekte olan bir konumda olup günlük ortalama 10 12 kg satışı mevcuttur. Kampanya gunleri 100 kg satisimiz vardir.Gerekli satış miktarlarını pan genel MDR. Arayarak bilgi alabilirsiniz . aylık kaç kg satış yaptığımızı öğrenebilirsiniz. yalnız olmam ve sağlık sorunları nedeniyle devir etmek zorundayım. Detaylar yuzyuze gorusulecektir. Pazarlık sünnettir.
  • #4089925
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.