Devren Satılık Kablo kabrikası

Devren Satılık Kablo kabrikası

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
220₺
  • 220₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
Devren Satılık Kablo kabrikası
 
Devren Satılık Kablo kabrikası Devren Satılık Kablo kabrikası Devren Satılık Kablo kabrikası Devren Satılık Kablo kabrikası Devren Satılık Kablo kabrikası Devren Satılık Kablo kabrikası
Sahibinden DEVRAN SATILIK Satılık Zayıf akım üretim fabrikası. Fabrikamız haftada 5 gün vardıyasız 6 kişi çalışanıyla günlük 50.000 mt aylık 1 milyon metre CCTV ve diğer zayıf akım kabloları üretmek için uygundur. 24 saatlik vardiya sisteminde 100.000 mt kablo üretimi çok rahatlıkla yapıla bilmektedir. Pazarlık sünnettir telefonda değil yerinde gelip görüp beğendikten sonra el sıkarız. Şirketimizin başka branşlarda iş yoğunluğu nedeniyle satıyoruz. Üretim ve yatırım yapmak isteyenler için ideal bir tesis. Alan arkadaşımıza hayırlı olsun. Adres ve yer bilgisi konumda doğru şekilde işaretlenmiştir. Makine pavkurumuz da yok yok 2 adet 60 lık Extruder (bodonuz) kopmle hat yeni revizyonlu 1 adet 50 lik Extruder (bodonuz) komple hat yeni revizyonlu 1 adet 35 lik Extruder (bodonuz) komple hat yeni revizyonlu 1 adet 6 lı büküm ve 35 adet makaralı 1 adet KJG marka japon malı yazıcı. 2 adet bandaşlama folyo makinesı komple hat 2 adet yüksek devirli otomatik örgü tres 25 adet yerli tres slink , metraj sehpalar, çok sayıda çeşitli ebatlarda makara ve çeşitli makineler mevcut olup halen faal şekilde çalışmaktadır.
  • #4120250
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.