Devren Satılık Dvd Dükkanı

Devren Satılık Dvd Dükkanı

Marmara » İstanbul » Avcılar
9.000₺
  • 9.000₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Devren Satılık Dvd Dükkanı
 
Devren Satılık Dvd Dükkanı Devren Satılık Dvd Dükkanı Devren Satılık Dvd Dükkanı Devren Satılık Dvd Dükkanı Devren Satılık Dvd Dükkanı Devren Satılık Dvd Dükkanı
2 yıldır çalıştırdığım dükkanı mı iş değiştirmeyi düşündüğüm için devir ediyorum. 300 villa kapasiteli Ardıçlı Göl Evlerinin içinde bulunan, müşteri profoli gayet elit vede oturmuş bir dükkandır. Aylık karı ortalama 2 bin TL civarındadır. Kirası 350 TL dir. (dileyen dükkan açıldığı günden itibaren tutulan kasa defterlerini inceleyebilir!) Resimlerde görüldüğü gibi oldukça dolu bir dükkandır. (bilgisayarın özellikleri: çift çekirdek işlemci (amdx2 7200) + 4gb ram + 1gb lık ekran kartı (nvidia 9800gt) + dvd yazıcı +blu-ray yazıcı (değeri 300 tl dir ) + 1 tb dahili harddisk + 2 adet 1 tb harici harddisk + 24 full hd lcd tv monitör + canon yazıcı (alalı daha 1 ay olmadı cd üzerine baskı yapma özelliği var + dolum kartuş takımıda var 350 tl ye almıştık ) Bunlara ek olarak temel kırtasiye malzemeleri ve sayamıyacağım daha bi sürü ıvız zıvır, demirbaş ve malzeme bulunmaktadır. resimlerde ne görüyorsanız o dur ve gördüğünüz gibi oldukça dolu bir dükkandır. Herşeyden önemlisi bu dükkan bekar biri için biçilmiş kaftandır, yine resimlerde dikkat ederseniz arka odasında çift kişilik ranzasıyla bir yatak ve tamirhane odası mevcuttur. Dilediğiniz gibi hem ev hem iş amaçlı kullanabilirsiniz. Sitenin 24 saat güvenliği vardır. Dükkanın bir mal sahibi yoktur ve site yönetimine aittir, yani kimse size gak guk edemez, yarın öbür günde almanyadan oğlum gelio çık diyemez!. Uzun lafın kısası yatıracağınız parayı bir kış sezonunda çıkarabiliceğiniz, içinde hem yaşayıp hemde çalışabileceğiniz bir iş yeri satıyorum. Parasını cebine koyan gelsin alsın. Lütfen ciddi ve parası olan alıcılar arasın. Zira bir kar amacı güdmüyorum. Yazdıklarımı okur ve resimlerede bakarsanız sadece malzeme parasına sattığımı anlarsınız. Not: Blu-Ray Film Yapmak İçin Gerekli Olan Tüm Donanım ve Ekipmanlar, Programlar, Boş Blu-ray, Boş Blu-Ray Kutuları, Blu-Ray Disc Üzerine İster Etiketli İster Etiketsiz Baskı Cihazı ve 100lerce 1080p Film. İhtiyacınız Olan Herşey Mevcuttur! Güncelleme: Son resimde ki motoruda dükkanla birlikte veriyorum. site içinde ve dışında çok işinize yarar. motorla evlere film servisi yapabilmek için 1 sene uğraştım alan arkadaş ekmeğini yesin. motor 2006 model. resimdeki motorlar temsilidir ama motor aynı modeldir.
  • #2229955
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.