Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan

Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan

Ege » İzmir » Bornova
350.000₺
  • 350.000₺
    Ege » İzmir » Bornova
Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan
 
Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan
Devren Küçükpark ta Starbucks Cafe Karşısı büyük dükkan Küçükpark ta süvari caddesinin en işlek yeri Starbucks cafe karşısı Cope of coffee nin yanı 2 dükkan dahil toplam 350 m2: zemin kat, 2 kat, ön bahçe, yan bahçe ve arka bahçeden oluşan Devren kiralık sahibinden büyük işyeri. Apartman aidatı yoktur; baca problemi yoktur. lokalizyosyon olarak Türkiyenin en ünlü kafe, restorantlarının olduğu sokak Süvari caddesinin en işlek yerinde. kafe , restorant kafe , nargile kafe, kafe bar, unlu mamüller , restorant, hiper market vb. için uygundur. kurumsal firmalar tercihimizdir. devir ücreti 350 bin tl dir. kirası 22 bin tl dir. Kaçırılmayacak bu fırsat için görüşmeler yüzyüze yapılacaktır , randevu alabilirsiniz. Adres: Kazimdirik mah. Süvari caddesi no:52 Starbucks cafe karşısı Cope of coffee yanı Küçükpark Bornova İzmir.
  • #4173661
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.