Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı

Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı

Marmara » İstanbul » Güngören
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Güngören
Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı
 
Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı Devren Konfeksiyon Üretim Tesisi Tam Donanımlı
Merter keresteciler sitesinde halen faaliyette olan, Merkezi ısıtma ve soÄŸutmalı 24 saat Güvenlik ve sıcak su tesisatlı Daha önce kot spor giyim üretimi için kullanılmış Tam donanımlı konfeksiyon üretim Tesisi. Devredilecektir. *Ofisler ve üretim Bölümleri: -Sekreterya -Ä°ÅŸveren ofisi -4 Masalı Açık ofis -Showroom Full Dekorasyonlu -Kesimhane -Mamul Depo -Aksesuar Depo -Model Dikim -Model Tasarım -Aksesuar Tasarım -modelhane -Yemekhane *DemirbaÅ Ÿlar: -Gerber 8.4 Profesional Kalıpçılık sistemi Tam Takım (Sistem, Plotter, Digitazer) -11 Adet Model Dikim Makineleri ve yedek parçaları -Ä°plik sarma makinesi -Barkod printer (etiket Basım) -10 Adet Bilgisayar -Renkli Laser fotokopi -2 Adet Mono Laser yazıcı -Mamul ve aksesuar deposu çelik rafları -Calaskar ve kompresör -12 mt Kesim Masası -2 Adet eastman kesim motoru -1 adet pastal başı kesim makinesi -Alarm ve kamera sistemi- -Karel telefon santralı -10 KW UPS Kesintisiz güç kaynağı -Muhtelif Büro mobilyaları Model Dikim Makineleri İçeriÄŸi -3 Ad.Elektronik Düz DikiÅŸ Makinesi -1 Ad.3 Ä°plik Overlok -1 Ad.5Ä°plik Overlok -1 Ad. Ä°ptalli Çift iÄŸne -1 Ad. Ä°ptalsiz Çift iÄŸne -1 Ad. Ponteriz -1 Ad. Köprü -1 ad. Kemer -1 Ad reece Gözlü ilik -1 Ad. DAr Paskara -1 Ad. 3, 5 Lt Silter Buharlı ütü.
  • #2326083
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.