Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi

Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi

Marmara » İstanbul » Pendik
23.000₺
  • 23.000₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi
 
Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi Devren Kiralık Full Çağrı Merkezi
Merhabalar çağrı merkezimizi devren kiralıyoruz. Aylık kirası ve aidatı dahil 1050 TL'dir Konumu çok iyidir. Pendik E-5 Yanyoldadır. E-5'e çok büyük cephesi vardır. Tabela değeri çok yüksektir. Çağrı merkezimizdeki tüm cihazlar faal durumdadır. Sadece malzemeleri mal ettiğimiz fiyata vermekteyiz. Ekonomik olarak sıkıntı içinde olduğumuz için devretmekteyiz. Diğer kurulum işçilik maliyetlerini talep etmiyoruz. biz sekiz kişilik bir operasyon alanı ile hizmet veriyoruz. 20 kişi de hizmet verebilir. Toplam 4 oda ve mutfak var. Bina iç ve dış yapı olarak görselde iyidir. Güven veren bir yerdir. İçerideki malzemeler, 1 adet server , içinde çağrı merkezi yazılımı yüklüdür, tüm ses kayıtlarını tutabilir , otomatik arama sistemi ile yüksek verim ile arama yapılmasını sağlayabilirsiniz. 8 adet çağrı merkezi bilgisayarı mevcuttur. Bilgisayarlar kurumsal Hp bilgisayarlardır. Günlerce açık kalsa da yavaşlamaz. 8 Adet klavye, mouse, kulaklık (call center) 8 Adet LCD Monitör (call center) 1 adet buzdolabı, 1 adet bulaşık makinesi, 1 adet fırın, Bilimum mutfak malzemeleri Toplantı masa ve sandalyeleri Çağrı merkezi masa ve sandalyeleri Takım lideri masa takımı 2 adet patron masa takımı Back office masa takımı 1 adet su sebili 1 adet kablosuz network lazer yazıcı 1 adet vantilatör 1 adet 18000 btu klima 1 adet 9000 btu klima 1 adet yazı tahtası 1 adet 24 portlu rackmount switch 1 adet 4 portlu kablosuz modem tüm odalarda kurumsal aydınlatma ürünleri Çağrı merkezimizi devralacak arkadaşlara ihtiyaç dahilinde, sistemlerini çalışması ile ilgili ve işin işleyişi ile ilgili bilgiler paylaşılacak yol gösterilecektir.
  • #3477775
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.