Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal

Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal
 
Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal Devren Kiralık Etüt Merkezi-Kurs MEB Ruhsatlı Faal
500 m2 toplam alan: 5 Adet 35 m2 sınıf, (3 adet sınıf eklenebilir) 70 m2 teneffüshane, öğretmenler odası, müdür odası, bekleme odası, 5 adet WC. sınıflarda Sony 102 ekran TV, bütün odalarda A sınıfı Klima mevcuttur. Faal durumda olan kurumumuz Antalyanın en nezih yerlerinden Yeşilbahçe semtinde bulunmaktadır. 60 üzerinde öğrencisi ile beraber devrolunmaktadır. Tüm izinleri alınmış (il sağlık müd, itfaiye, valilik onayı) konsept değişikliği yapılarak Miili Eğitim Bakanlığı Özel Kurslar Yönetmeliğinde belirtilen bütün kursları açmaya uygun. Farklı bölgelerde de etüt merkezlerimiz vardır, tek merkeze odaklanabilmek için devrediyoruz, DEVRALAN KİŞİ MASRAFSIZ BİR ŞEKİLDE, İŞLETMEYE HEMEN DEVAM EDEBİLECEKTİR.. Fiyat karşılıklı oturulup konuşulacaktır.
  • #3811777
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.