Devren Cep telefonu dükkanı

Devren Cep telefonu dükkanı

Akdeniz » Antalya » Alanya
25.000₺
  • 25.000₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
Devren Cep telefonu dükkanı
 
Devren Cep telefonu dükkanı Devren Cep telefonu dükkanı Devren Cep telefonu dükkanı Devren Cep telefonu dükkanı Devren Cep telefonu dükkanı Devren Cep telefonu dükkanı
Avsallar merkezde Şal pastanesi yanında olan Müşterisi oturmuş, Teknik servis açısından okurcalar, türkler, incekum'dan müşteri potansiyeli olan ve Web sitesi Google de ilk sayfada maps'li olarak çıkmakta olan işyerimiz, diğer işlerimizin yoğunluğundan dolayı satılıktır. Avsallar'daki tüm telefoncuların teknik servislik işleri işyerimizde yapılmaktadır. Yapılan satışlar alınan mallar, telefonlar hepsi faturalıdır. isteyene gösterilir. Full+full teknik malzemeler mevcuttur. Web sitesi teknik servis yazıldığında ilk sırada çıkmaktadır.Web sitesiyle verilecektir. 2. KATINDA WC, DUŞ, MUTFAK VE OFİSİ VARDIR. Alacak arkadaş teknik servisten anlıyorsa kesinlikle zarar etmez. Çevre esnafa ve telefonculara iş durumu sorulabilir. Kısacası parayı verip sıfır masrafla işletebileceğiniz bir işyeri. Senelik kirası 5000 euro ödemeyi kendiniz belirliyorsunuz. klima, yazarkasa pos, yazıcı, kayan yazı led tabela, 4 adet kameralı güvenlik sistemi, yangın sensörü, ofis sandalyesi, sayabileceğim demirbaşlardan. Kapalı kamyonet(Boxer, ducato tarzı) araçla takas olur.
  • #4206382
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.