Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası

Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası

Ege » Denizli » Sarayköy
250.000₺
Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası
 
Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası Denzili Sarayköyde devren satlık faal mermer fabirkası
enizli Sarayköy ilçesi girişinde revize edilmiş makinelerle çalışır durumda mermer fabrikası, 1 Adet revizyonlu hidrolik aksamlı 10 yıllık iki kolonlu este. 1 Adet revizyonlu 4 kolonlu este. 2 Adet iki ve bir yıllık baş kesim makinesi 1 Adet 2+8 silim makinesi 1 Adet pah kırma makinesi 1 Adet tirming makinesi 1 Adet 5 tonluk forklift 1 Adet çelik konstrüksiyonlu 30 tonluk vinç ( kedisi yeni alınmıştır ) 1 Adet 250 KW trafo ( 1 yıllık ) ve trafo binası ve panolarıyla. 1 Adet cıvatalı hava kompresörü. Fabrikamız tam kapasite çalışır ve üretim yapabilir vaziyette olup mevkii bakımdan Muğla, Burdur ve Denizlideki ocaklara yakındır. İş değişikliği sebebiyle satlığa çıkarılmıştır. Kira ücreti aylık 850 tl gibi uygun bir fiyattır.
  • #3131483
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • BRITISH SHORTHAIR kedi arıyorum

    Brıtısh shorthair kedi sahiplenmek istiyorum. 8-10 haftalık olabilir. İyi bakıla ...

  • Kahramanmaraşda iran kedisi

    Yeni dogmus gercek iran kedisi yavrulari, henüz iki haftalik. ...

  • Muratpaşada ankara kedisi

    MERHABA ARKADAŞLAR 5 AYLIK ANKARA KEDİSİ ERKEK İSMİ ATEŞ. MAVİ GÖZLÜ BEYAZ TÜYLÜ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.