Denizlide Satılık Mermer Fabrikası

Denizlide Satılık Mermer Fabrikası

Ege » Denizli » Sarayköy
Görüşülür
Denizlide Satılık Mermer Fabrikası
 
Denizlide Satılık Mermer Fabrikası Denizlide Satılık Mermer Fabrikası Denizlide Satılık Mermer Fabrikası Denizlide Satılık Mermer Fabrikası Denizlide Satılık Mermer Fabrikası Denizlide Satılık Mermer Fabrikası
Denizli Sarayköy ilçesi girişinde revize edilmiş makinelerle çalışır durumda mermer fabrikası, 1 Adet revizyonlu hidrolik aksamlı iki kolonlu este. 1 Adet revizyonlu 4 kolonlu este. 2 Adet bir yıllık baş kesim makinesi 1 Adet 2+8 silim makinesi 1 Adet tirming ebatlama makinesi 1 Adet Tekne tipi eskitme makinesi 1 Adet 5 tonluk forklift 1 Adet çelik konstrüksiyonlu 30 tonluk vinç ( kedisi yeni alınmıştır ) 1 Adet 250 KW trafo ( 1 yıllık ) ve trafo binası ve panolarıyla. 1 Adet cıvatalı hava kompresörü. Fabrikamız tam kapasite çalışır ve üretim yapabilir vaziyette olup mevkii bakımdan Muğla, Burdur ve Denizlideki ocaklara yakındır. İş değişikliği sebebiyle satlığa çıkarılmıştır.
  • #3313476
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Alanyada british shorthair

    18 aylik disi British Shorthair kedimizi ciftlestirmek icin erkek British Shorth ...

  • konyada sahibinden satılık cins kedi

    çok sevimli bir kedidir tuvalet alışkanlığı vardır insancıl cana yakındır ...

  • British Shorthair yada scottish fold kedisi aranıyor

    200 tl verebılcegım British Shorthair yada scottish fold kedisi arıyorum en fazl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.