Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı

Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı

Ege » Denizli » Denizli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Denizli » Denizli
Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı
 
Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı Denizli aşılı sertifikalı texas badem fidanı
Kaliforniya'da Nonpareil bademinden sonra üretimi yapılan en yaygın badem çeşididir. Teksas badem çeşidi geç çiçeklenir ve ağacın tamamı aynı zamanda çiçek açmaz Bu nedenle soğuklardan en az derecede etkilenen çeşittir.Kabuğu yumuşak ve iç badem kalitesi ortadır. İç randıman % 45-50 çift badem oranı % 15-20 dir. İç badem orta iriliktedir. Meyveler geç olgunlaşır. Teksas bademinin ağacı çok kuvvetli, dış şartlara dayanıklığı ve verimliliği iyidir. Badem fidanlarımız acı badem anacı üzerine aşılama yöntemi ile üretilmektedir. ÜRETİCİDEN %100 İSMİNE DOĞRU, 1. BOY KALİTELİ FİDAN ALMAK İÇİN ŞİMDİ SİPARİŞ VERİN, UYGUN FİYATLARDAN YARARLANIN. Her türlü Sertifikalı, tüplü ve açık köklü meyve (şeftali, kayısı, erik, elma, armut, vişne, kiraz, nektarin, ayva, trabzon hurması, muşmula) Yabancı badem fidanı ( Ferragnes, Texas, Nonpareil, Drake. . vb) ve ceviz fidanı (Chandler, Franquette, Pedro.. ), kestane, incir, zeytin, üzüm, dut, hünnap çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Ayrıntılı bilgi için arayabilirsiniz. Güvenilir Fidanın Adresi-Aksungur Fidancılık www. denizlifidan. com Aksungur Fidancılık / Acıpayam Asfaltı Fevzi Çakmak Bulvarı MM MİGROS Market Yanı DENİZLİ TEL:(Mehmet Aksungur)
  • #3944169
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.