Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin

Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin

Yurtdışı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Yurtdışı
Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin
 
Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin Degisik bir adam idareci yonetici ve mudur pozisyonlari icin
Otomasyon ve makinecilik, icecek, gida ve ambalajlama makinalari ve sarf malzemeleri, role devreleri, zamanlayici devreleri husunda uzmanim.Yatirim, fizibilite, amortisman raporlamalari, imalat , is akis trafigi ve daha verimli uretim sistemleri husunda oyun kurucu yapiya sahibim. insiyatif yuklenmesini bilen birisiyim.Su an Endonezyada ikamet ediyorum.Dunyanin her yerinde ikamet edebilirim. Almanyada , macaristanda, bulgaristanda , moldovyada, romanyada, fransada, endonezyada, malezyada, avusturyada ve avrupadaki saman copu devletlerde kisa ve uzun araliklarla bulundum.vasiflarima uygun islerde mudurluk yapmak istiyorum. Meziyetlerim Sagdan, soldan arac kullanabilirim/motor ve otobus ehliyetim var /cok kotu seviyede alamanca -kotu seviyede ingilizce-orta seviyede endonezce lisan bilgisine-iyi derecede imalat kiyaslama ve sonuc uretme kabiliyetine sahibim/ bilgisayarla ilgili kabiliyetlerim, baskasinin yaptigi veb sitelerini ordekleyip adepte etmek ofice vs fotograf editorleri gibi programlari orta seviyede kullanmaktayim Hobilerim Cok iyi pogaca, suboregi vs orta derecede izgara yemekleri ve uzman sevisyesinde tokat kebabi yapmak baslica hobilerimdir. Dini hassasiyetlerim Iyi dercede kurani kerim okurum namaz killdiracak derecede ezberim var, gunluk muntazam ibadetlerimi yerine getirim, Seyru sefer vasitalari Vasita kullanmak tan zevk alirim isitirahat etmeden 20 saat kadar motor kullanmisligim ve 1800 km den fazla kontak kapatmadan otomobil kullanmisligim vardir. Bunyeye zarali seyler hakkinda Sigara vs seyleri asla kullanmam , endustriyel gidalardan ve paketli yiyeceklerden mumkun olduk kadar uzak dururum. Cilgin hareketlerim Satamadigim patentlerim ve uygulanmamis fikirlerim var. recepurhan@yahoo.com turkiyede hattim bulunmamaktadir.
  • #3848075
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.