Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL

Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
19₺
  • 19₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL
 
Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL Decosa Dekoratif Tavan Kaplama Köpüğü 1 m2 Uygulama ve Malzeme Fiyatı 19 TL
DEKORATİF KÖPÜK KAPLAMA NEDİR ? -Sıkıştırılmış EPS Köpükten yapılan ve özel desenlerle dekoratif görünüm verilen , boyanabilir, yanmaya ve sararmaya dayanımı çok yüksek 50*50 cm lık plakalardan ibaret olan yeni ve ithal bir üründür. KULLANIM ALANLARI ? - Banyo tavanlarında ve tuvalet tavanlarında - Mutfak ve balkon tavanlarında - Salon ve oda tavanlarında - Ofis , Showroom , Büro ve Özel yerlerde - Lambri tavan üzerine , alçıpan tavan ve beton tavan üzerine - Sararmış , lekeli , rutubetli , daha önce su almış, Sıvası bozuk, Boyası dökülmüş tüm alanlarda özel ürün seçenekleriyle UYGULANABİLİR MALİYETİ NE KADAR ? 1 M2 Dekoratif Köpük Uygulama…………R 30;…………19 TL -Tüm Uygulama Malzemesi -Tüm İşçilik ve Diğer Giderler Fiyata Dahildir. TESLİM SÜRESİ Dekoratif Tavan Kaplama Uygulamalarının Teslim Süresi Ortalama 1 GÜNDÜR… İLETİŞİM BİLGİLERİ OFİS : KEŞİF : KEŞİF 2 :
  • #1869682
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.