Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular

Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular

İç Anadolu » Konya » Tavşançalı
700₺
  • 700₺
    İç Anadolu » Konya » Tavşançalı
Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular
 
Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular Damızlık % 100 Safkan Romanov Kuzular
Yurtdışından ithal ettiğim koyunların kuzularıdır. Hepsi Yüzde 100 safkan Romanov. Sertifika ve pedigrileri vardır. Hepsi 3 ay süt emdiler, bütün aşıları yapıldı ve küpeleri takıldı. Şu an satışa hazırdır. (Bu cins 3 aylık yaşta çiftleşmeye başlar) Çiftliğimdeki koyunlar çoğunluğu ikiz, üçüz, dördüz doğurdu.iki tanesi de altız doğurdu. Doğum ortalaması 2.7 Lütfen hayvanlarımı internette satılan melez romanovlarla karıştırmayın. Bu hayvanlar için 9 ülke dolaştım aynısından var ama daha iyisi yok. Elinizdeki yerli koyunları romanov koçlarla melezleme yapmanız durumunda kuzu veriminizi yüzde 275 artırabilirsiniz. Romanov dünyada kuzu verimini artırmak amacıyla yapılan melezlemelerde en çok aranılan ırktır. Yazdıklarımın haricinde bir şey çıkması durumunda çiftliğimizi görmeye gelen herkesin yol masrafını karşılarım. Ayrıca kuzularımızı alan herkese 7 gün 24 saat teknik destek veririm ve ileride hayvanlarda kan yakınlığı olmaması için yapılması gerekli olan koç değişimleri tarafımdan ücretsiz yapılır. (Koçlarınızda herhangi bir hastalık veya sakatlık olmaması koşuluyla). Sormak istediklerinizi mesajla yada telefonla cevap veririm. Ayrıca daha fazla resim ve video isterseniz e-mail den gönderebilirim. Herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. 3.5 aylık dişi kuzu : 1300 tl 3.5 aylık erkek kuzu : 700 tl 1 yaşında koç : 1000 tl Kredi kartına taksit yapılır.
  • #3834613
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.