DOĞAL TAŞ DÖŞEME İMALAT- DOĞAL TAŞLAR SATILIK ???

DOĞAL TAŞ DÖŞEME İMALAT- DOĞAL TAŞLAR SATILIK ???

Marmara » İstanbul » İstanbul
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
DOĞAL TAŞ DÖŞEME İMALAT- DOĞAL TAŞLAR SATILIK ???
 
DOĞAL TAŞ DÖŞEME İMALAT- DOĞAL TAŞLAR SATILIK ??? DOĞAL TAŞ DÖŞEME İMALAT- DOĞAL TAŞLAR SATILIK ??? DOĞAL TAŞ DÖŞEME İMALAT- DOĞAL TAŞLAR SATILIK ???
Doğal taşın ve doğal görünümün tek adresi Doğaltaş 1997 yılından beri doğal taşların çıkarılması, uygulaması ve pazarlaması üzerine faaliyet göstermektedir. Firmamız kendi ocak sahalarından temin ettiği doğal taşlarla, doğadan gelen zerafeti sizlerle buluşturmaktadır.Firmamızın 3 adet kayrak taşı ocağı, 1 adet delikli taş ocağı ve 1 adet falez taş ocağı bulunmaktadır. Firmamız için doğa ve doğal hayatın korunması, kalite ve müşteri memnuniyeti öncelikli hedef olmuştur. Peyzaj mimarisindeki deneyimli, uzman kadrosu ve güçlü ekipmanı ile sektördeki başarılı bir isim haline gelmiştir. Bizler yöremizin yüzyıllar öncesinden gelen ve benliğimize işleyen yapılarımızdaki Taş sevgisini benimseyerek, taşı bir sanat eseri gibi işlemeyi, büyük bir tutkuyla meslek edindik. Her türlü Taş Duvar ve Taş Kaplama işlerinizi uzman deneyimli kadromuz ve ekipmanımızla yerine getirmekten gurur duyarız Yapılarınıza değer katmak ve doğal güzelliği yaşatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. doğal taş , kayrak taşı , kaplamalar , peyzaj , slate , mermer , naturel stone , natürlick stein , bark bahçe düzenlemeleri , şömine , cepha kaplamaları , yer döşemeleri , andazit , granit , bazalt FUFU PAZARLAMA MUSTAFA BOZKURT www.fufupazarlama.blogcu.com
  • #1524039
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.