DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ

DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ

Marmara » İstanbul » Çekmeköy
12₺
  • 12₺
    Marmara » İstanbul » Çekmeköy
DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ
 
DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ
DOUBLE-UP DİZEL ENJEKTÖR - POMPA TEMİZLEYİCİ ÜRÜN TANIMI: Dizel araçlarda tüm yakıt sistemini, enjektör ve pompadaki pislikleri temizleyerek aracın teklemesini önlemeye ve yakıttan tasarruf sağlamaya etki eden akaryakıt katkısı. ÜRÜN GRUBU: Yakıt Katkısı ÜRÜN AMBALAJ: 350 ml. DOUBLE-UP, "KALİTESİNE EN ÇOK GÜVENİLEN MARKA" SEÇİLDİ... Yakıt sarfiyatının artmasının birçok sebebi olabilir. Aşınmadan dolayı düşen piston basıncı, oluşan kompresyon basıncı, düşük kaliteli akaryakıt ve ayarsız kullanım bu sebeplerin en önemlilerindendir. Yakıt katkısı, bu etkileri gidermek suretiyle normalde bir depo yakıt ile gittiğinizden daha çok km. gitmenize yardımcı olur. Ancak bunun için belli bir yüzde vermek çok doğru değildir. Çünkü sağlanan tasarruf; araca, kullanıma ve diğer etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. FAYDALARI: * Enjektörlerdeki ve yakıt sistemindeki karbon atıklarının ve kirlerin temizlenmesinde fayda sağlar. * Pompa ve yakıt sisteminin korunmasına etki eder. * Yakıtın yanmasını geliştirmeye yardımcı olur. * Katalitik konvertörlere zarar vermez. NEDEN KULLANMALISINIZ? * Enjektör memelerini, süzgeçleri, filtreleri, yakıt borularını ve supapları temiz tutarak bakım masraflarının düşmesine yardımcı olur. * Turbolu, turbosuz ve katalitik konvertörlü tüm dizel araçlarda maksimum performans sağlamaya etki eder. * Yakıt filtresinin ömrünün uzaması konusunda fayda sağlar. * Motorun teklemesini ve ters çalışmayı önlemeye ve motor gürültüsünü azaltmaya yardımcı olur. * Yakıt sisteminde aracın performansını düşüren korozyon ve kir oluşumunu engelleyemeye etki eder. * Atık gazları ve hava kirliliğini azaltmada fayda sağlar. * Soğuk havalarda yakıtın donmasını önlemeye; akışını iyileştirmeye ve ilk çalıştırmayı hızlandırmaya yardımcı olur. * Yağlamayı geliştirerek motor aşınmalarını azaltmaya etki eder. BU KATKI NEDEN ÖZEL? Mazottaki nemi, suyu ve kükürdü temizleyerek daha iyi yanma ve düşük yakıt tüketimi sağlamaya yardımcı olan; piyasadaki yakıt katkısı ürünleri içerisinde sistemi temizleyerek yakıt tasarrufuna etki eden en uygun fiyatlı ürünlerdendir. Aracınızda DOUBLE-UP benzin-mazot katkılarını kullanarak yakıt sisteminde oluşabilecek paslanmayı ve aşınmayı engellemeye yardımcı olabilirsiniz. DOUBLE-UP yakıt katkıları grubunda yer alan ürünler; her türlü benzinli ve dizel araç için ayrı olarak formüle edilmiştir. KULLANIMI: * Depoyu doldurmadan önce kutunun tamamını yakıta ekleyin. * 1 kutu 40-60 lt. yakıt için yeterlidir.
  • #3315026
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.