DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI

DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI

Akdeniz » Isparta » Keçiborlu
60₺
  • 60₺
    Akdeniz » Isparta » Keçiborlu
DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI
 
DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI DİREK ÜRETİCİDEN UCUZ LAVANTA FİDE SATIŞI
2016 SEZON LAVANTA YETİŞTİRİMEK İSTEYENLER İÇİN LAVANTA FİDE SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. 1 OBEK LAVANTA ÇELİK 60 TL (TOPTAN FİYATI EN AZ 50 ÖBEK İÇİN GEÇERLİ) LAVANTA ÇEŞİTİMİZ MEŞHUR KEÇİBORLU LAVANDİN İNTERMEDİA SUPER LAVANTASIDIR DEKAR BAŞINA VERİMİ VE YAĞ ORANI EN YÜKSEK SANAYİ TİPİ LAVANTA ÇEŞİTİDİR. SU İSTEMEZ HER BÖLGEYE UYUM SAGLAR.... DİKİM ZAMANI BAŞLAMIŞTIR. DEKAR VERİMİ KURU ÇİÇEKKG LAVANTA KURUSU 1 KG FİYATI 15 TL - 17 TL (5-6 kg yaş lavantadan 1 kg kuru lavanta çıkar ) 1 ÖBEK LAVANTADAN YAKLAŞIK 200 M2 ALAN DİKİMİ İÇİN CELİK ÇIKAR VE DİKİM YAPILABİLİR. LAVANTA ÇELİKLERİMİZ EN AZ 25 YILLIK KÖKLÜ ÇELİKTİR. DİKİM İÇİN YARDIMCI OLUNUR ARAZİ BÜYÜKLÜGÜNE GÖRE HESAPLAMA VE YERLEŞİM PLANLAMASI YAPILIR . LÜTFEN ARAŞTIRIN LAVANTADA ÇELİKLEME İLE YAPILAN YETİŞTİRİCİLİK EN İYİ VE EN UCUZ MALİYETLİ DİKİM ŞEKLİDİR.. Erken Tarım - Isparta Hasan Erken uzerko@yahoo.com irtibat Tel : irtibat 2 Tel :
  • #4124085
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.