DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine

DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine

Tekirdağ / Çorlu / Muhittin Mah.
1.234₺
 
DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine DİP TEMİZLEME, DİP BALÇIK TEMİZLEME edmakine
ED MAKİNEDEN TÜRKİYE'DE BİR İLK;

EDMAKİNE iş makinelerinin operasyonel kiralanması konusunda Türkiye'de profesyonel anlamda faaliyet gösteren iş makinesi kiralama şirketidir. Bu işlevselliği gerek yetişmiş teknik ekibi, gerek yetişmiş operatör kadrosu ve gerekse iş makinası parkı ile sağlamaktadır. Bünyemizde bulunan geniş makine parkı ile her türlü projelerinize ve makine ihtiyacınıza kendi yetiştirmiş olduğumuz operatörlerin kullanımında olan makinelerle destek verebilecek yapıdadır. ED MAKİNE parkında; dünya çapında kalitesi ve verimliliği ile ün yapmış tüm marka ve tipte DOZER, ELLEÇLEME EKSKAVATÖRLER, TELESKOPİK DİPPERLER, LODER, GREYDER, MOBİL KONKASÖRLER, MOBİL ELEKLER, PALETLİ VE LASTİKLİ EKSKAVATÖRLER, KIRICILI VE KOVALI EKSKAVATÖRLER, HER TONAJDA ASFALT VE TOPRAK SİLİNDİRLERİ, BEKO LODERLER ve Türkiye'de bir ilk gerçekleştirerek GÖL TEMİZLEME EKSKAVATÖRü ile kiralamada her türlü seçenekleri çözüm sunuyoruz.

Watermaster'in çok amaçlı ekipmanları ile tarama+kazma+su pompalama+kazık çakma vs. gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Watermaster ile yüzer veya köklü bitkileri, zararlı taşları ve kayaları, altta biriken çöpleri kazıcı ve temizleme ekipmanı ile aldırabilirsiniz.

Emiş tarama ekipmanı ile, dipte birikmiş olan çamur veya zararlı bitki örtülerini 1, 5 kilometreye kadar boru hattı yoluyla tahliye edilebilir. Bu teknolojiler sayesinde gölleri, akarsuları, kanalları yeniden kullılabilir alan hakline getirmek mümkündür.

Watermaster çevresinde ve çevre üzerinde düşük maliyete sahiptir. Çok amaçlı teknoloji kullanılarak, tek bir makine ile yerinde tüm işleri tamamlamak mümkündür. Temizlenecek alanlar için emme tarak gemisi, bir duba, römorkör ya da ankraj için gemiler, yardımcı bir ekskavatör gibi çeşitli ve tek amaçlı makineler seferber etmeye gerek yoktur.Watermasterin çok amaçlı ekipmanları sayesinde maliyetiniz azalır, ekonomik ve yüksek kaliteli çözümler sağlar.

Nakliye: Watermaster, komple bir ekipman olduğu için nakliyesi yapılan diğer iş makinaları gibi lowbetle sağlanır.. Bir lowbet üzerinde çalışma sahasına geldikten sonra, pahalı vinç yardımına gerek yoktur çünkü herhangi bir dış yardım almadan ve su dışında da makine basitçe "yürür". Dolayısıyle, diğer makineler gibi yükleme ve boşaltma hizmetleri , montaj ve demontaj, ekstra personel ve operatör ihtiyacı ortadan kalkar.İndikten hemen sonra çalışmaya başlamak için hazır.

Çalışma alanları;

Nehirlerde, kanallarda, limanlarda, göl ve kıyı sularında, Emme ve kazıcı tarama işlemi

Diğer makinelerin giremediği (sulak alanlar, sığ sular, sahillerde, endüstriyel havuzları, köprü altlarında, tüneller vs) ile çalışmanın zor veya imkansız olduğu yerlerde,

Ayrı ayrı makinelerin (kesici emme tarak gemisi, beko tarak gemisi, römorkör, montaj vinçler) nakliyesinin ve çalışmasının uygun olmadığı hallerde

Su veya kıyı kazık çakma ihtiyaç halinde

Çevresel veya genel tarama

Sulak alanda saz ve ot biçme

Afet Kontrol

Dip Tarama ve Tahliye

Göl ve gölet yenileme

Yosun, saz, ot, çöp toplama

DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN KİRALAMA DANIŞMANLARIMIZDAN BİLGİ ALINIZ

ERTUĞRUL BEY

+90 212 472 79 80

+90 535 724 51 02

İŞ MAKİNESİ KİRALAMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ
  • #4037170
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Kiralık
  4. İş makinesi
  5. Diğer
  6. Tekirdağ
  7. Çorlu
  8. Muhittin Mah.
  • kiralık kırıcılı mini excavatör

    ED MAKİNE DEN KIRICILI MİNİ EXCAVATÖR KİRALAMA DANIŞMANI ERTUĞRUL BEY 0535 ...

  • kiralık mini kepçe, mini kepçe kiralama, istanbulda kiralık mini kato, mini k

    MİNİ EKSKAVATÖR KİRALIK KİRALIK MİNİ EKSKAVATÖRLER KİRALIK MİNİ KATO KİRALI ...

  • keçi ayaklı kiralık silindir, kiralık keçi ayaklı silindir

    keçi ayağı silindir kiralık KİRALIK KEÇİ AYAĞI SİLİNDİRLER KİRALIK TOPRAK Sİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.