DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR

DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR

İstanbul / Beşiktaş / Sinanpaşa Mah.
1.234₺
 
DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR
DİKEY KAZI NASIL YAPILIR, DERİN KAZI NASIL YAPILIR

DİKEY KAZI EKSKAVATÖRÜ

Z O R İ Ş L E R İ Ç İ N A K I L L I Ç Ö Z Ü M L E R

Teleskopik Bomlu Ekskavatörün Kullanıldığı Başlıca Alanlar

Keson Kuyuları

Kuyu kazılmasında gevşek (çürük, akıcı ve sulu) formasyonlarda uygulanan özel bir kuyu kazı metodudur. Keson kuyularının temizlenmesinde, diğer iş makinelerinin ulaşamayacağı için teleskopik bomlu ekskavatör kesin bir çözümdür.

Derin Kazı Hafriyatı

Teleskopik bomlu ekskavatör ile tonajlarının elverdiği ölçülerde, diğer kazı makinelerinin ve ekskavatörlerin ulaşamadıkları derinliklerde çalışma olanağı sağlamakta, çok derin yada çok dar noktalarda bile etkin olarak kazı yapabilmektedir.Bu özellikleri sebebiyle derin kazı sahalarında hızlı ve ekonomik olarak çalışırlar.

Derinlik limitleri arttırılabilir olduğu halde genellikle 20 metre dikey derinliğe sahip sahalarda etkin olarak çalışılabilir.

Büyükşehirlerde ve yerleşimin sık olduğu alanlarda kurulan, çalışma sahasının elverişsiz olduğu şantiyelerde bile çok rahatlıkla kullanılır.Buna ek olarak teleskopik bomlu ekskavatör yüklemeyi doğrudan nakliye araçlarına yapabilmesi neticesinde en dar çalışma sahalarında bile etkin olarak çalışmaya imkan sağlamaktadır

Akarsu-Gölet Temizliği

Ülkemizde son yıllarda artan enerji talebini karşılamak üzere akarsu bakımından zengin yurdumuzun pek çok yöresine Hidro Elektrik Santraleri(HES) inşaa edilmektedir.Bu çalışmalar beraberinde mevcut akarsuların ve göllerin islah edilmesini zorunlu hale getirmektedir.

Akarsu, dere yatağı genişletme-derinleştirme-temizleme çalışmaları kapsamında teleskopik bomlu ekskavatör etkin olarak çalışabilmektedir.Yer yer su seviyesinden yüksek olan kıyılara sahip yada araç yoluna paralel olabilen akarsuların ve benzeri sebeplerle su yatağına erişim imkanlarının kısıtlı olduğu durumlarda bile sorunsuz olarak çalışabilirler.

Dere Kumu Ocakları

Bilindiği üzere yurdumuzda pek çok kum-çakıl ocağı yaygın olarak dere yatakları üzerine kurulmaktadır.Bu sebeple malzemenin akarsu yatağından çıkarılması konusunda pek çok iş makinesinin aksine teleskopik bomlu ekskavatör hareket kolaylığı sağlayabilmektedir.

Teleskopik bomlu ekskavatör , genel maksatlı bir ekskavatörün çalışmasına göre tarama alanı ve derinlik sebebiyle vazgeçilmez iş makineleridir.

Mil Havuzu Temizleme

 Maden ocaklarının özellikle sulu eleme yapan sistemler için hazırlanan göletlerin zamanla toprak birikimi artmakta bu mil birikimi göletlerdeki su seviyesinin azalmasına yol açmaktadır.Periodik aralıklarla biriken mil çökeltisinin göletlerden uzaklaştırılması gerekmektedir.Teleskopik bomlu ekskavatörün çok sık kullanıldığı bir durumdur.Teleskopik bomlu ekskavatör yine akarsu çalışmalarında olduğu gibi etkin olarak hizmet verebilmektedir

İŞ MAKİNESİ KİRALAMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

KİRALAMA DANIŞMANI

ERTUĞRUL BEY

+90 212 472 79 80

+90 535 724 51 02

ZOR İŞLER İÇİN AKILLI ÇÖZÜMLER
  • #4083252
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Kiralık
  4. İş makinesi
  5. Ekskavatör
  6. Volvo
  7. İstanbul
  8. Beşiktaş
  9. Sinanpaşa Mah.
  • amphibious excavator

    AMPHIBIOUS EXCAVATOR AMPHIBIOUS EXCAVATOR Amfibik ekskavatör nerelerde kullan ...

  • KİRALIK HITACHI 470, AĞIR HİZMET TİPLİ KEPÇE

    KİRALIK HITACHI 470 HITACHI MARKA EKSKAVATÖRÜMÜZ ZAXIS 470 LCH DIR ED MAKİ ...

  • kiralık mini kepçe, kiralık mini kato, küçük kato

    kiralık mini kepçe, kiralık mini kato, küçük kato, KİRALIK MİNİ EXCAVATORLER ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.