DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu )

DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu )

Marmara » İstanbul » Ümraniye
75.000₺
  • 75.000₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu )
 
DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu ) DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu ) DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu ) DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu ) DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu ) DEVREN SATILIK MARKET ( yüksek cirolu )
200 m2 market Bölümü , 100 m2 depo ve ofis bölümü , Dışarda Manav kısmı , işLek Cadde üzeri , 4 caddenin ağzı , Bulunduğu konum bakımın dan civardaki en iyi marketi iş değişimi nedeniyle devren satılıktır . Devren Fiyatı : 75, 000 ytL dir . marketimizin ücretsiz müşteri servisine ait 2007 fuLL renault trafic aracıda satılıktır . 2007 renault trafic : 35, 000 ytL fiyatlarda pazarlık payı vardır . DEĞERİNDE LOKANTA KEBAPÇI VEYA DAİRE İLE TAKAS OLABİLİR Adres : Yenidoğan Beldesi . Safa mah . Fatih cad . No/2 Ümraniye - İstanbul Tel :
  • #1523712
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.